Gosh.

Fy fan vilken jävla söndag. Jag och Madde skulle köra ner 2 hästar till Göteborg som skulle vidare till Portugal sen. Problemen började ju fan lördag natt men all snö. På söndagen var v tvungna att ringa efter någon som kunde komma och ploga ut oss från gården. Så typ 20 i 11 åkte iväg i snöstormen. Som tur var var det bara snökaos till typ utanför Nyköping så efter det var det bra hela vägen ner till Gbg. Vi körde ner på 5 timmar och då är felkörningen medräknad. Vi hade dessutom hysteriskt lite bensin så vi var lite nervösa där ett tag.
Nästa problem började när vi kom fram till ingången för transporterna och hästbussarna. Vi fick nämligen inte komma in och lasta av hästarna. Så dom skicka iväg oss till en annan parkering efter att ha ritat en vägbeskrivning, först till en Preem-mack och sen den stora parkeringen. Där fick vi inte heller komma in då, eftersom vi inte hade nått parkeringstilldtånd. Tillslut fick vi köra in och ställa oss på sidan men vi fick inte köra hela vägen fram till lastbilen som stod parkerad ca 50 meter bort. 
Faan, vad jag hatar parkeringsvakter.

Sen kom ju det jävla projektet att köra hem igen. Det tog som sagt 5 timmar ner med felkörning och med 2 hästar på 600-700 kg var som last. Hem tog det 7 timmar och så en timmens matrast. Så sjukt mycket snö och helvete. Vi hade plockat upp folk i Göteborg så Madde slapp köra hem så vi sov nästan hela vägen hem. Fick höra idag att från Södertälje och hem kunde vi bara köra i typ 40 km/h på motorvägen. Fint väglag.
Vi kom hem till gården kl 1 på natten.
Jag är liksom rätt trött idag.

Har dessutom jagat runt hästar hela dan idag som hade rymt, fastnat i staket osv.

Jag vill sova nu.

Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0