Jävla projektarbete

Fy fan vad jag hatar projektarbete. SItter här och försöker klura ut hur fan man använder excel. Det går käpp rätt åt helvete. Skiten fungerar ju inte. Sen går det inte att spara om heller, så det kommer ju inte gå att öppna på nån annan dator, eftersom jag ahr OpenOffice på den här. Uuäääh! Jag önskar skiten död.


Jag åt jätte god glass förut. Ben&Jerrys. Cockie Dough. Obehgligt gott faktistk. Måste säga att detär en genialisk idè att ha kakdeg i glass. Funderar på att göra min egen genom att köpa typ Häagen-Dazs Vanilj och ha i M&M. Det borde ju smaka ljuvligt.


Fan, nu ger jag upp. Jag har en hel helg att figure this out.

snart...

Snart är jag klar. Nu har jag bara en sak kvar, som jag inte kan göra nu. Måste ha min religionsbok då, och den är i skolan just nu. Verro ska ta med den hem. Fan vad segt det är just nu. Det kommer säkert gå åt helvete sen iallafall.

Borde försöka fixa excell dokumenten till projektarbetet nu. Fan, jag kan inte det programmet.

Kissnödig!

religion

uuääääh. Fy fan vad det är tråkigt. Måste skriva ett religionsarbete. Som egentligen ska vara inne idag, men jag råkade visst skolka så att jag ska hinna bli färdig med skiten. Grejen är ju det att jag har 3 böcker plus en hemsida om ämnet, men det står ju inget som jag kan använda. Så det är skit segt. Men fuck, jag har ju hela dagen på mig. Blää.


Inte har jag något honung heller så mitt te blir inte gott. Fan. Är i stort behov av socker, men måste äta nyttigt och bra dom närmsta två månaderna.


Provade nästan klänningen igår! Vi nålade ihop överdelen och kjolen, den kommer bli hur jävla fin som helst! Helt underbaaar! =)


Fan, nu måste jag fortsätta med antroposofin.

Aaaah

Fan vad det blev lyckat ikväll. Maten vart hur god som helst, chokladmoussen vart hur god som helst och jag blandar världens godaste mojitos. Jag var duktig och skötte grillen. Jag har aldrig skött grillen förut, så jag är mycket stolt över mig själv. Jag har heller aldrig gjort vitchokladmousse tidigare, så även där är jag mycket stolt. Även fast mamma fick hjälpa mig lite. Fast mest som moraliskt stöd.


Det är jätte svårt att skriva just nu, jag har en fet katt som är mega gosig i knät. Han tycker att jag enbart ska gosa med honom istället för att sittta här och skriva.


Nu ska jag ocg Totte fortsätta kolla på Gilmore.


God natt, gott folk.


lördag

Filmen igår var jätte bra. När man läste om den lät det ju sådär, men det var jätte mysig. Och lite konstig, men det går ju alltid hem.


Jag vaknade kl 7 imorse av att Veronika stod och pratade med mig. Hon och Andrea ville ut på morogn promenad. Så ungefär 20 över 7 stod jag i skogen, med vänner plus hund. Hur skönt som helst. Solen sken, fåglarna kvittarde, ängarna var hur fina som helst. Fan, man kanske ska börja kliva upp på mornarna och gå ut och vandra i skogen. Är det så bra väder som det var idag tar det inte emot speciellt mycket.


Mamma har sytt klart innerfodret till klänningen! Jag får fan inte gå upp ett gram i vikt dom närmsta två månaderna, för då kommer jag inte kunna komma i kläningen. Den kommer bli så fiiin, så fiiin.


Jag har lärt mig göra vit chokladmousse idag. Tjejmiddag. Vi ska grilla, dricka drinkar ( Mojitos!!!) och äta god efterrätt. Ska bli trevligt =)


Nu ska jag åka ner och rida på ponnyn.

bio

Fan, den hät jävla skitsidan ville inte fungera igår. Daarn.


Det blir bio ikväll istället för Rockbaren och Soulshake Express. Dom skulle börja spela så sent och vi kände inte att vi ville vara där så sent. Inte allt för trevligt alla gånger, tydligen.
Jag tror vi har bestämt oss för att se Darjeeling Limited. Stavas? Så egentligen borde jag gå och hitta lite kläder och lägga på lite smink. Jag har längtat hela veckan efter att få ha smink så nu jävlar! Ser ju ut som en minigris annars.


Neej, nu ska jag gå och göra mig vacker.  Bussen går ju om 45 minuter.

ääääh

Gud, vad jag fryser. Och är trött. Funderar på att gå och lägga mig i sängen och kolla på Gilmore Girls. Älskar den serien, men jag är ju oandra sidan en jävla nörd.


Det var hur mysigt väder som helst. Vi hade 3,5 timmars hål, så vi kanlla ner till stan och drog en fika. Sen gick vi runt och tog massor med kort, i vanligt maner. Det finns inga som är lika bra att ta så myckert kort på en kväll som vi.


Imorgon. Då är det The Soulshake Express på Rockbaren!! Fan vad kul det ska bli, dom är ju så satans bra.


Nu orkar jag inte med det här mer.

trött

Just nu känner jag mig så trött att jag inte fungerar som en vanlig människa. Det är rätt jobbigt faktiskt. Sitter och väntar på att Verro ska komma hem så vi kan knalla ner till stallet.

Ont i ryggen har jag också. Men det kanske mest beror på träningsverk...

Just nu hade jag inget intressant att skriva. Kanske kommer på nått revolutionerande senare.

träning

Det vart träning med kusen idag. Jobbigt utav bara helvete, både för hästens del och min. Jag har ingen kondis överhuvudtaget.

Ska egentligen gå och duscha nu men jag orkar inte. Men jag måste. Inte så trevligt annars direkt.

Jag missade massor av House. 20 hela minuter. Stackars mig, buhuu.

Ey, fuck. Nu går jag och dushar. Fan.


sova

Vad underbart det är att sova ibland. Eller rätt ofta faktiskt.


Imorse hände något otroligt. Min väckarklocka ringde halv 7 och JAG GICK UPP DÅ! Vanligtvis så brukar jag ligga och snooza i ca en halvtimme, 40 minuter.
Det var så obehagligt att jag bara satt på sängkanten i 5 minuter och tänkte : Det här är vidrigt.
Men jag slapp ju springa till bussen. Alltid nått.

bussar

Varför blir man alltid så sjukt kissnödig när man sitter på bussen? Gärna ska det bli så att när man är ca 20 minuter hemifrån då känns det som om man ska spricka, bokstavligen. Helst ska det vara en gammal, dåligt asfalterad väg så att det skumpar som fan, mitt ute i skogen så det är ingen möjlighet att hoppa av, kissa i skogen och sen gå hem. Alternativt vänta på nästa buss. Som kommer efter 1 timme. Det är alltså bara att stå ut. Det slår aldrig fel, det blir så fan minst varannan dag.


Meningsfull dag i skolan, igen.


Fan, jag ska nog gå och lägga mig och sova ett tag.

knäckemacka

fan vad gott det är med knäckemacka.

produktiv

aaah, jag känner mig produktiv. Först var jag duktig och plockade upp alla mina smutskläder från golvet, la ner det i en tvättkorg och bar ner det i källaren. Dammsuga tänker jag göra imorgon. Jag skyller på att det är för sent på kvällen för att dammsuga, även fast dom enda som kommer höra det är Twin Peaks-nördarna i rummet bredvid. Dvs säga syrran och hennes pojkvän. Dom har Twin Peaks maraton.

Hur som helst, jag var ännu mer produktiv sen. Jag tillverkade mig en underkjol à la Veronika. Jag klippte av en gammal, för liten t-shirt. Det vart mycket vacker. Tur som fan att inte en själ kommer se den.

Som säkert många av mina vänner vet så hatar jag att ha nytvättat hår. Det går liksom inte att göra nått med det. Vad som däremot är helt underbart är att tvätta håret. Går det ihop? Skulle inte tro det. Men just när man står med schampoo i hela huvudet är wundershön ( har ingen aning om hur det stavas så jag gissar). Det är på morgonen efter som man ångrar hårtvätten. Då är det för jävligt.

Snacka om i-lands problem.

en helt vanlig måndag

Verro fick ringa och väcka mig imorse, vid ungefär 0640. Då började the quest efter mina strumpbyxor. Jag vände fan upp och ner på rummet i min jakt men inte hittade jag dom inte. Och klockan började närma sig 0650. Med andra ord, det började bli lite bråttom. Till min stora lycka hittade jag ett annat par i byrån. Tackar för det, eftersom jag inte hade ett enda par jeans rena.


I skolan var vi, som alltid, hysteriskt abitiösa. Oj, vad vi pratade svenska under vår svenska lektion. Det gjorde vi ju faktiskt, dock inte om de två kommande muntliga redovisningar vi ska ha som vi inte gjort ett skit på ( Veronika, du räknas inte) , utan den timmen ängades till prat om Uppsala. Så mycket mer intressant. Under kulturen hamnade man åter igen i det dval-liknande tillstånd som man som allra oftast hamnar i kring 10-11 snåret på måndagar och kring 15-16 snåret på torsdagar. Sen var det, till vår glädje, hål vilket betydde Hellmans och laxbagel. Så jäävla gott. Sen vart det visst lite halvskolk, vi skulle nästan inte ha den lektionen iaf, för att till sist sitta i bibblan, as always, och köra hänga gubbe istället för att göra nått vttigt av vår religionslektion. Hur man nu kan göra nått vettigt på en lektion vet jag inte riktigt. Tror aldrig jag har upplevt det.


Nu fan är det teatime!

kväller

jaa, nu är det nästan natt. Jag o Verro var något flummiga när vi var ute och gick. Vi satt på cykelvägen ( det är något vi ofta gör, faktiskt) och höll på att garva röven av oss. Anledningen till den ca 15 minuter långa skratt-attacken bör jag inte skriva här...

Och imorrn är det skola igen. Det kommer bli ett rent helvete att komma upp ur sängen. Som det är varje vardagsmorgon. Det är ju fullkomligen vidrigt att kliva upp. Sängen har aldrig varit så skön, katten har aldrig varit så gosig som på just måndag morgon. Det tar ju emot ännu mer när man sen täbker efter vad det är för lektioner man har. Svenska, Kultur, Hååååååååål i 2 timmar, Natur och slutligen Religion. Vilken toppen dag. Jag läängtar.

Fy fan.

Nej, nu är det dags att läsa lite bloggar innan man ska sova. God Natt på er.

rubrik

Vad denna sida är seeg. Lord.

Förut var det fult väder. Nu är det fint. Fast jag måste säga att ridbanan var lite smålerig.

Nu är Verum hemkommen så vi ska ut o vandra och valla på hennes häst ett tag. Vilken tur för oss att det fula vädret försvann. Det försvann säkert till Gnesta. Där regnar det fan alltid. Stackars Gensta-bor.

Nu ska jag fylla min mage med våfflor.

Haha

Fick en länk på msn. Celine Dion - Pour que tu m'aimes encore.

Haha, nostalgi från franska lektionerna i  1an. Och 2an med iochförsig.

Sunday, bloody sunday

oouääh. Vad segt det är. Regnet ta mig fan nästan öser ner utanför. Eller det gjorde det för ett tag sen. Jag o mor hade tänkt att vara lite kultur människor idag oh åka till Mariefred och Gripsholms Slottför att kolla på porträttsmålningagr, ca 4000. Meen, med min vanliga tur, tror ni det är öppet idag? Nej, självklart inte. Det öppnar i maj, FÖRUTOM igår. Igår hade dom öppet mellan typ 1200 och 1500 eller nått liknande. Jag upptäckte det ungerfär kl 6 på kvällen. Nej nej, jag vart inte alls grinig.


Så idag sov jag till halv 2. Det är till och med sent med mina mått mätt. Och jag har absolut inget alls att göra.


Igår när jag gick och la mig vid 3 snåret i natt var alla hamstrar ute, alla 4. Dom är så söta! Fast Sid har blivit hur fet som helst. Han äter kopiösa mängder.


Nej, nu ska jag göra nått...viktigt. Som typ blanda till ett glas oboy och fortsätta läsa Kafka.

Hej hopp

Jahapp, let's give this another shot. Se ifall jag orkar skriva nått den här gången. Det som var så jävla tråkigt sist var ju att det inte var nån som läste skiten. Så hur fan ska man göra reklam för bloggen? Dela ut flygblad? Skriva 3000 inlägg i minuten så man hamnar allra högst upp på listan som mest aktiva? Av nån anledning känns itne det som ett alternativ. Det känns som om varenda inlägg skulle bli fullständigt meningslöst. För det kommer ju inte alla andra inlägg bli... Höhö.


Sitter här och väntar på att Pulp Fiction ska börja. Har faktiskt bara sett halva. Igår satt jag o pappa och kollade på Sin City. Så sjukt skum film, men den är rätt coolt gjord. Inprincip hela filmen är svart/vit (egentligen grå/vit). Cooolt.


Nej, nu jävlar ska jag gå och kissa. Och försöka få hela Sveriges befolkning att besöka vad som kommer bli den mest meningslösa bloggen.

RSS 2.0