Miilk.

Mmm. Sitter i köket, med massa ljus och mjölkpaketet
Kan det bli bättre?

Jag hittar fan ingen myt. Alla grekiska myter är upptagna, höll jag på att skriva, men jag menade att de är för korta. Kommer inte kunna stå och prata i 5 minuter. Om. Jag. Inte. Pratar. *paus* Vääldigt. Långsamt. Och det tror jag kommer bli dåligt, så att säga.

Helgen...

Jag har vart en mycket dålig bloggare i helgen men har fan knappt orkat starta en datorn. Jag orkade skaka liv i en i lördags, men det enbart för att jag skulle kolla vilka biofilmer som gick på Heron. Jag och Cess åkte iväg, såg Trubbel i paradiset, som faktiskt var rätt rolig imellanåt, sen köpte vi en Milkshake och så åkte vi hem igen.

Jag var ute på skattjakt med mor, far och hund i lördags också. Det var hur kul som helst. Och en smula nördigt också. Man får kooridanter, via en hemsida där man förstås måste vara medlem, sen åker man ut i skogen, gärna med en GPS och knallar tills koordianterna stämmer. Sen är det bara leta.
Skogen vi gick i var hur fin som helst, jättemycket ekar som var gigantiska. Jag kännde mig som Nalle Puh i Sjumilaskogen. Rätt trevligt tycker jag.

Träd plus hund som man knappt ser.

Nu är jag iallafall baack i Uppsala. Började en ny delkurs idag, kommunikatio och lärande. Det lär ju bli spännande. Tills på fredag ska vi ha hittat en saga/berättelse/myt/historisk händelse som vi ka prata om i 5 minuter. Anpassad efter vilken typ av elever vi vänder oss till. Eftersom jag inte kan låtsas att mina klasskompisar är 8 år, ska jag därför hitta en myt hade jag tänkt som är gymnasieanpassad. Nått från de gamla grekerna kanske. Det kan ju bli kul, eller nått.


It's ooover noooow!

Det är över nu. Med tentan alltså. Nu kan vi ta det lugnt i 3 veckor tills vi får reslutatet. Är asförbannad på mig själv för jag glömde en grej som jag egentligen kan. Hysteriskt irriterande.

Bjuder på en fin bild på mig och Andrea innan vi cykla iväg imorse. Behövs det sägas att vi var aningens nervösa?

Nu ska vi snart vandra iväg till tåget.

Hörs sen.

 


ännu mer plugg...

Har vart något frånvarande idag, och jag skyller allt på plugget. Har inprincip suttit från kl 7 imorse till kl 3. Okej, halv 3 dåe. Det känns som om jag har någelunda koll. Eller jag vet inte. Är så trött. Känner mig helt tom på känslor, at the moment.
Men imorgon är det över!

Jävlar vad jag ska fira!
Eller juste, jag har ju lite extra uppgifter jag skulle göra ja...

tumme upp

Jag vet att jag sa att jag förmodligen inte skulle skriva några inlägg idag för att jag var så sur, men det känns faktiskt lite bättre nu.
Kan förstås inte allt, men det känns som om jag har ett hum om det mesta. Det finns inom räckhåll. Skulle den sista essä-frågan handla om jämställdhet kommer jag briljera. Och eventuellt bli religiös.

Jag och Andrea har spridit ut anteckningar, en stor jäkla tanktekarta plus artiklar över hela köksgolvet. Och där ska de få ligga kvar tills på fredag em då tentan är över. Fan så jag längtar.

Vi har tagit en lite pluggpaus nu.
Jag borde äta något för jag är hungrig.

.

Okej, jag är precis lika arg idag som jag var igår så jag undviker nog bloggen idag.

deppinlägg på högsta nivå...

Okej, det går spikrakt ner till Hades just nu. Kommer förmodligen stanna där ett tag. Kanske får följa med Persefone tillbaka till våren...

Det är för mycket att plugga. Det är 43 sidor med begrepp (kanske inte riktigt 43 men jävligt många) men bara 10 kanske kommer upp på tentan. Och då menar jag 10 begrepp, inte 10 sidor, 10 begrepp av 43 sidor. Alltså jättelite i jämförelse. Och sen är det förstås all text.

Om inte det vore nog kom jag precis på att jag missade mitt möte på Fyris inför VFU-veckan. Herre jävla gud och fan i helvetet.

Just nu vill jag helst lägga mig på golvet och grina.

Jävlar.

(imorgon ska jag försöka vara lite mer positiv, men det är det som är det fina med en blogg, jag får vara precis så deprimerad jag vill... moaha.)


Mmmm...



Mmm, såå rätt...

noll idéer till rubrik

Varför är det så svårt att komma på rubriker?

Idag var det sista seminariumet för den här delkursen. Faan så skönt, skulle man nog kunna säga. Nästa delkurs, som börjar på måndag sägs vara den enklaste av de fyra.

Jag ska snart cykla iväg till affären och köpa ett grönt kuvert. Det ska skickas till en mycket snäll vän i Halmstad, som sen kommer skicka tillbaka det, men då kommer det innehålla True blood, säsong 1 och 2. Sånt gillar vi.

Jag borde äta lunch. Det stora problemet är bara att jag inte har någiot att äta till lunch. Det får väl bli att äta en muffin. Dom var hysteriskt goda, måste jag säga. Oh, nu vart jag jättesugen på kaffe också. Man kanske ska ta och koka sig en kopp kaffe, och äta en muffin till. Det vore ju inte helt fel.

Förstås ska ju också dagen ägnas åt att plugga. Fy fan.
Typ 400 begrepp som jag bör förstå. Men det fan ska vi klara.
Tjohej.

jävla siren...

Nu hör jag den där jävla ambulanssirenen igen. Jävla tinnitus...

Ska försöka sova nu.

Godnatt.

Choklad och mjölk.

Sitter och dricker mjölk samt äter choklad. Har precis bakat chokladmuffins och det vart lite choklad över. Eller, ja, håller väl fortfarande på att baka, de står i ungen. Säger man att man har bakat klart då? De är ju inte klara än, men man bakar väl inte fortfarande? Mycket funderingar kring det, märkte jag.

Seminarium idag. Vi skulle diskutera en text i arbetslagen som ingen hade fattat. Det är skitskum, man fattar typ inget alls. Det känns tryggt och bra inför tentan. Våran lärare hintade lite om att det är en text vi bör kunna för den var rätt så central. Då känns det ju genast mycket bättre.

Nu har jag en bok att läsa ut till kl 09.15 imorgon. Plus lite annat skit som jag egentligen redan har läst men det vore kanske bra att skumma det för att påminna mig lite vad det handla om. Kanske.
Tur att vi inte har några kanaler på TVn. Annars hade jag ju vart körd.

Pluggaa, jippiie!

Ja, då var det en ny veckan. Nya tag.
Det är den här veckan jag borde isolera mig för att sitta som en annan galning och plugga om jag ska någon chans i helvetet att klara tentan på fredag. Men det ska nog gå. *host host*
Det blir eventuellt en tripp till Märsta på onsdag eller torsdag för att plugga.

Just nu sitter jag och dricker te samt läser Konventionen om barnens rättigheter. Ska snart skumma igenom Interkulturella perspektiv igen. Faan, vilket roligt liv jag har just nu.

da kitchen-couch

Nu har vi en köksoffa här i köket. Mycket fint måste jag säga.
Mor och far + hund kom hit, lastade in soffan, drack en kopp kaffe, och åkte hem igen.

Jag skulle kunna ta kort på soffan och lägga upp, men det orkar jag inte.
Ska fortsätta plugga nu.

Tjohejs!

Mitt "rum" 2.0



Hehe, liiite skilland från i fredags kanske...

En historia

En liten historia till er.
För några veckor sen, ca 3-4, så fick jag ett ryck. Det var en låt som jag bara var tvungen att lyssna på. Bara ett problem. Jag kom inte ihåg vad artisten hette, vad låten hette. Det enda jag ko ihåg av det var en scen ur musikvideon och halva melodin i refrängen. Alltså inte så jättemycket att komma med. Eller, jag kände mig rätt så säker på att hon var från England.
Hursomhelst. Igår, jag och Andrea satt i köket, och jag börja prata om den här låten och hur irriterande det var att jag inte kom på vilken låt det var. Men! Jag fick en ljus idé. I filmen St Trinian, som för övrigt är jäkla bra, så är det en låt som lät ungerfär som henne, tyckte jag. Så jag sökte på soundtracket till filmen, klicka runt lite, hittade ett namn som jag kände igen. Klickar in det på spotify, och voila! första låten! JA! Finally.
Lady Sovereign med Love me or hate me. Fan vad den är bra.
Så nu har jag party.
Lövlie.

Söndag

Man är ju aningens seg i huvudet. Jag och ANdrea satt uppe och pratade till kl 5 imorse. Det var inte liksom inte meningen att det skulle bli så sent.
Vi kollade på filmen, Tvivel, som slutade jättejobbigt. Och det var ju jobbigt. Men sen fortsatte vi sitta där och prata. Hur länge som helst.

Idag ska förmodligen mor och far komma upp hit med en köksoffan. Det blir ju trevligt, bortsett från att jag nu MÅSTE städa. Annars blir mor tokig. Eller jaa, tokig kanske hon itne blir men hon kommer helt klart påpeka det...

Nu ska jag fortsätta äta min frukost, sen diskaaa. Jippie.

Lördag

Idag är jag lat och orkar egentligen inte skriva något.

Jag har hunnit med att gå promenad/handla, plugga, sova, läsa ut Harry Potter m.m.
Men andra ord en rätt så produktiv dag.

Nu ska jag och Andrea kolla på Robinsson, och sen ska vi kolla på film. Tvivel vart det. Vi ville kolla på Milk men det var ju uthyrd. Surt.

mors.

Tjohoo!

Nu har jag och Andrea vart på Norrlands. Det var kul. Kanske inte riktigt min musiksmak, men det var rätt chill ovhj stå och dansa iaf. Tyvärr har jag ingen snygg bild att lägga upp. Too bad.

Förresten, ett jättestort garttis till underbara Sandra som har fått en liten Freja idag!

skiver mer vettigt imorrn.

Mitt "rum"


Varför känns det som om jag borde städa mitt "rum"?

Kan ju tillägga att den gråa tröjan här nere i hörnet döljer en ikea-kasse med mina kläder som jag inte har orkat sortera efter jag tvätta dem typ, förra veckan. Eller veckan innan det...

Det börjar bli förenat med livsfara att kliva upp på morgonen för man vet inte ifall man kommer snubbla på nått och slå ihjäl sig.

Seriös student?

Jävla röv!
Här sitter jag och skriver inlägg, och så loggar datorn ut sig från internet! Merde.
Jaja, det är bara skriva om. 
Bajs.

Ja, hur som helst så har jag hunnit med både seminarium och föreläsning idag. Föreläsningen var intressant, den handlade om nationella mineoriteter.

Det känns lite konstigt, ska stanna kvar i Uppsala under helgen. Det har inte hänt på, ja jag vet inte hur länge. Grejen är att jag måste plugga. Och jag vet att jag inte kommer göra det om jag åker hem till landet. Jag kommer då hitta cirka en miljon andra skaer som är så otroligt mycket mer spännande. Typ åka till Sandra. Eller gå ner till stallet och stå och pussa på hästarna i 3 timmar. Eller läsa klart resterande Harry Potter böcker, som jag, som tur är (annars hade jag aldrig fått något gjort), inte har i Uppsala. Jag och Andrea har sagt att vi ska plugga som galningar denna helg. Och om jag och Andrea säger att vi ska plugga på riktigt, då jävlar är det seriöst.

Jag har ett berg av disk som väntar på mig i köket som är så stort att Kebenekaise skulle få mindervärdskomplex. Och det vill vi ju inte. Så det är nog bäst att jag går och diskar.

Drömmarnas land (var inte det en serie?)

Herregud, vad jag är trött. Kände mig halvdöd när jag vaknade. Drömde massa spännande så jag ville helst inte vakna. Tragiskt nog kommer jag inte ihåg vad drömmen var. Så är det ju alltid. Jag kommer ihåg att jag har drömt, men aldrig vad det var. Det tycker jag är lite tråkigt.

Har besluts ångest. Vet inte ifall jag ska vara i Uppsala över helgen, eller ifall jag ska åka hem till landet. Jag borde stanna kvar här i Uppsala och plugga, men jag vill väldigt gärna hem till hästarna. Jag ska ta mig en riktigt funderare under dagen.

Nu måste jag cykla iväg till skolan. Har seminarium om hållbar utvckling i kursplanerna.

See ju!

God afton

Alltså. Jag och Andrea satt och kollade på Glee.
Jag vart aningens irriterad på det. Det kändes väldigt mycket amerikansk high school-film. Och det är ju inte speciellt bra.
Jag vet inte vad jag ska tycka längre.

Jag och Andrea har också suttit i typ 3 timmar och diskuterat snygga skådespelare/skådespelerskor. Mycket nöje.

Nu ska jag fortsätta läsa Harry Potter. Det är bok fem jag plöjer just nu.

godnatt.

Ikea

Vi hamnade på Ikea och jag satte nytt personligt rekord. Jag gick på Ikea en hel timme innan jag börja tröttna. Har nog aldrig hänt förut. Vanligtvis tar det 10 minuter, ibland 5.
Hursomhelst så hittade jag fina vinglas. Jävligt nödvändigt, jag vet. Så nu måste jag dricka vin ikväll för att inviga dem. Tror jag har liiite, liite kvar i någon flaska.
Efter ha vandrat runt 13 varv på Ikea vandra vi vidare till Coop. Dammsugarpåsarna. Dock vet vi inte om vi har köpt rätt sort, det återstår att se.

Nu ska jag knapra vidare på mina kolaremmar (gudomligt gott!!) och sätta mig och läsa Interkulturella perspektiv, Pedagogik i mångkulturella lärandemiljöer.
Spännande.

En trött Sara på Ikea. Fast jag ser mest galen ut...


God (???) morgon!

Jag vart väckt på ett brutalt sätt.
Först av en mixer. Andrea gjorde frukost.
Sen av att Veronika skriker: Saaaaaraaa! Du ska gå upp nu, bussen går om 40 minuter!
Allt detta, kvart över 9 på morgonen.
Jag hatar att gå upp på morgonen. Riktigt mycket. Men vi ska tydligen ut och shoppa. Inte något roligt ska vi shoppa heller, utan typ dammsugarpåsar. Och bussen skulle inte alls gå om 40 minuter, för det har redan vart. Det var bara ett knep för att jag skulle kliva upp. Fy faan, för dem.

Resten av dagen ska ägnas åt plugg. Jippiie! Som jag längtar.
Och Glee förresten. Det hade jag glömt bort. Något att se fram emot iallafall.

Nu ska jag bortsa tänderna.

See ju lajter!

Micheal, you're dancing like a beautiful dance-whore

Gaaah! Jag orkar inte plugga! Miljöetik är säkert intressant, men inte just nu. Kommer på en miljon saker jag hellre skulle göra just nu. Eller, ja, kanske inte en miljon, men en väldigt massa saker.

Stod förut och glodde på mig själv i spegeln. Jag borde göra nått åt mitt hår. Igen. Börjar bli skrämmande lik Andy Warhol... Men jag vet inte vad jag vill göra med mitt hår. Vill jag ha kort eller långt? Vitblond eller svart? Förresten, jag vill nog inte ha långt. Med tanke på att jag nu känner för att raka av allt hår, det brukar vanligtvis tyda på att jag tycker det är för långt... Och jag vill nog vara vitblond. Iallafall ett tag till. Men något måste göras, i vilket fall som helst. Klippa lite grann kanske bara. Det kan jag nog få mor min att göra.

Är det någon som känner för att köpa parfym till mig förresten? Har hittat en jag vill ha, men som jag inte vill betala för eftersom den är, enligt mig, för dyr.
Just nu är det bra synd om mig. Jag måste utbilda mig (fy fan!), klippa mig (hur ska jag orka med det här?) och jag luktar illa (kan det bli värre?). Barnen i Afrika har inget att komma med. 

Jaja, jag ska väl sjunga med lite till Fraaaanz Ferdinand samt läsa om antropocentrism, biocentrism och ekocentrism. 
Plus att jag ska tvätta, när Veronika kommer hem.   

Jaha, ska man ha en rubrik också...



Ahh, köpte nytt te. Japanese lime. Tokgott, måste jag säga. Hittade ett till som lät intressant, Citrus Chili, men jag vågade inte riktigt. Hon i kassan sa att det smakade väldigt mycket chili. Jag kom på att jag har ingen aning om hur chili smakar. Jag har aldrig vågat smaka på det. Det lär ju vara starkt, och det fixar ju inte riktigt jag så att säga...

Det ringde på dörren här nyss, utanför står två människor varken jag eller Veronika har sett förut. Alltså vågade vi inte öppna dörren. Det känns helt sjukt. Att man inte ska våga öppna dörren. Herregud...

Nu måste jag plugga. Har seminarium på fredag, måndag, tisdag och så på det en tenta på fredag nästa vecka. Denna skräckinjagande tenta. Har jag sagt det att det var 71 % som var underkända av de första grupperna som gjorde den? Jag har oddsen emot mig, känns det som.
Så jag hade tänkt att läsa klart allt som ska läsas tills på fredag idag, litteraturen till måndag ska vara klar senast på fredag, så har jag helgen på mig att läsa tills på tisdag. Och sen detta härliga tentaplugg! Jag längtar....

morgon

Fan. Jag kan verkligen inte komma upp ur sängen. Idag hade jag tänkt att jag skulle gå upp kl 10, så ställde därför klockan på 10. Helt plötsligt när jag kollar på klockan är hon kvart i 11. Hur fan gick det till? Kul att man stänger av alarmet i sömnen...

Hade världens problem att somna igår. Igen. Det är skapligt irriterande att inte ens kunna blunda kl 3 på natten. Mina problem att komma upp ur sängen på morgonen kanske kan kopplas till att jag inte för nått i världen kan somna på kvällarna/nätterna.. Eller?
Jag tror den största anledningen till att jag inte kan somna är att jag tänker för mycket. Kan liksom inte riktigt slappna av. Hjärnan går på högvarv och kan inte riktigt landa.
Jag får helt enkelt prova att meditera innan jag går och lägger mig.

Hade tänkt att ta en vända på stan idag.
Jag måste köpa en bok, te och en pincett. Och egentligen vill jag köpa en hysteriskt fin tröja på H&M men vet itne ifall min ekonomi tillåter det. Jag får helt enkelt fundera på saken. För det finns ju också en väldigt fin klänning på Åhlens som jag skulle vilja köpa. Den är väldigt fin och väldigt billig. För att vara fin alltså. Eller, i andra sammanhang också förresten.

Kom på det igår, det är väldigt lite bilder här på bloggen. Det är något vi genast ka åtgärda. Eller kanske inte direkt nu på momangen, men under dagen iallafall. Nått ska jag säkert hitta att ta kort på. Annars får väl en vanlig, hederlig egobild duga.

Löööv is in the air

Okej, jag är fan kär i Jack Black. Faan, vad han är cool.

Nu ska jag sova.

Godnatt

Film

Alltså, är det bara jag som älskar att kolla på alla trailers innan själva filmen? Bara en liten fundering så där på kvällskvisten.

Mmhm. Blodapelsin-te.

Men jävlar!

Aaarghh! Jag försöker installera nått jävla skitprogram så att jag ska kuna kolla på True Blood men det går inte! Jag blir galen. Jag vill se den serien, och jag vill se den nu! Det var ju jävla smidigt att jag missade att se den nu när SVT visade den, jag hänger inte riktigt med. Sen är jag ju för korkad för att kunna ladda, eller förlåt, "låna" hem serien också. What to do?

Jag var jätteduktig idag. Höll redovisning, helt själv, inför två klasser idag. Pratade om den artikel jag satt och skrev om tidigare idag. Det gick bra, men satan i helvete vad nervös jag var. Var dock värst efteråt, när jag hade pratat klart, o det var väl egentligen tur det.

Jag borde egentligen gått och handlat idag men det regna så mycket ute så jag vägra gå ut genom dörren igen. Problemet med det är ju då att jag inte har någon mat hemma. Så min middag ikväll består av snabbmakaroner med lite snabbmakaroner till, för det är det enda jag har hemma. Eller, jag har också 4 salladshuvuden av någon anledning. Jag tror dessutom att alla 4 är oätbara på grund av ålder. Varför slänger jag dem inte? Kan man ju fråga sig.

Nej, om jag ska gå och koka lite makaroner...

Skoulan

Nu sitter jag i biblioteket i skolan och ska plugga det sista till seminariet i eftermiddag. Dock försov jag mig något. Hade tänkt att jag skulle vara här kl 9, när bibblan öppnar, men landar istället nu, kvart i 10. 
Har nu 3,5 timme på mig att läsa och skriva en sammanfattning på 1 sida. Det borde jag väl hinna? Kanske ska hinna med att käka lite lunch också vid nått tillfälle. Men det får jag se. 

Hörs läjtur.  

*klapp på huvudet*

Jag har nu ca 40 sidor kvar i boken att läsa. Me am good.
Plus artiklarna. Den ena hade jag tänkt att läsa på tåget upp till Uppsala, den andra läser jag imorgon istället för att gå på föreläsning.

Ska försöka packa ihop diverse saker som ligger utspridda i heela huset. Och jag är hungrig som en liten hund eller nått. Suck, vad jobbigt. (I-landsprobleeeeeem)

Nej, men om jag ska göra nått vettigt. Typ sjunga med till Kins og Leon.


Gosh.

Fan vad seg jag är.

Käkade lunch nyss. Gjorde det enkelt för mig, fixade en tallrik havergrynsgröt. Dock är jag ju lite trött i huvudet. Stod och skulle hälla på kanel, när jag tycker att det luktar lite konstigt. Och kanelen ser väldigt ljus ut. Kollar på burken (heter det burk när det är kryddor?) och upptäcker att det inte står kanel på den. Det står curry. Jahapp, då var det bara att göra om. Ibland är man fan inte smart.

Har precis hittat en rolig artikel som jag ska läsa tills imorgon. Om nomer, normbildning och uppförandenormer heter den. Har den, plus en artikel till plus en bok jag ska läsa till morgondagens seminarium. Kul att jag har läst ca 5 sidor i boken, allt som allt. Så jag kanske borde sitta och läsa istället för att blogga, typ?
Jag ska ta med mig en lite skål russin och sätta mig i soffan och lääääääsa.
Det känns egentligen helt meningslöst att plugga just nu, för det finns fan inte en chans i helvetet att jag kommer klara tentan. Visserligen är det ju inte enbart för att klara en tenta som jag lär mig allt, men endå. Just nu är det inte så jäkla kul med skolan.
Blä.

.

Satan vad jag är trött.
Kom nyss hem från Eskilstuna. Bada jacuzzi igår. Inte helt fel det, inte.

Ska snart sätta mig och plugga. Har seminarium på tisdag.

Oj, nu ska jag visst åka till Trosa. Ska handla samt lämna Gilmore Girl-box till Sandra.
Skriver sen.


JA!

Pappa fick igång tv-boxen!
Med 5 minuter till godo!
Glee!


Men ååååh!

Fy fan vad irriterande! Hade ju tänkt att kolla på den nya serien på 4an ikväll.
Nu kommer jag hem till landet, och gissa vad? Vår box har dött! Det går inte att kolla på TV överhuvudtaget. JÄVLA SKIT!

Jaja, nu ska jag kolla på film istället. Snatch, tror jag det blir.

tjolahopp

Oh shiet. Försökte mig på konststycket att laga mat, diska samt försöka få igång datorn samtidigt. Det gick sisådär kan man väl säga...

Skrev ett inlägg "imorse" (läs. 11 snåret) innan jag cykla iväg till min föreläsning men det ville inte publiceras då min internetuppkoppling av någon anledning gav upp. Den gör det lite då och då. Suck.

Jaa, har ju som sagt vart på föreläsning idag. Ska åka hem till landet idag. Jag har en låånghelg. Torsdag-måndag. Ska bli rätt skönt faktiskt.

Oh, ikväll ska jag försöka se den nya serien på 4:an, Glee. Jag måste ha en ny seria att nörda och så är det en serie som dessutom går på en kanal jag har här i Uppsala. Kan det bli bättre?

Nu ska jag käka lunch.

mors.

Mary-Ann meets the gravediggers and other shortstories

Hehe. Vilket produktiv dag det har vart. Vad har Sara gjort idag? Inte ett skit. Löst sudoko. Eller ja, försökt lösa dem iallafall. Det gick inge bra.
Har inte pluggat ett skit. Orkade verkligen inte det.
Hann med att få ett panikryck och trodde jag skulle spy ett tag också. Det var ju lite mindre bra.

Ska nog fortsätta att inte göra nått alls ett tag till.
Kommer ju aldrig kunna somna ikväll eftersom jag sov så länge.
Och min bokhylla här i Uppsala är under all kritik.
Har ju inga böcker alls! Och de få jag äger har jag redan läst 400 gånger. Nästan iallafall.
Det är bra jävla synd om mig...

God morgon!

Jag vaknade för en timme sen. Det känns mindre bra. Jag kommer aldrig kunna somna ikväll.

Sitter i soffan, med en kopp te och kollar på Narnia. Vår dvd är jättejobbig. Den gör att bliden blir grön ibland. Skapligt irriterande och sitta och kolla på film och alla ser ut som Hulken.

Ska sätta mig och plugga när filmen är slut sen.
Om jag orkar.

smått och gott

Jag är odödlig! Eller, ja. Kanske inte. Men jag är vaccinerad iallafall. Det var på tiden tycker jag. Tredje gången gillt. Jag och Andrea var förbi där igår, som de sa i fredags att vi skulle göra, men det var slut då. Vart vi förvånade? Nej. Men nu så. Vi stog där i kö, okristligt tidigt. Tillslut fick vi en liten kölapp och en uppmaning att komma tillbaka vid 14-15 tiden. Sagt och gjort, så nu är jag som sagt vaccinerad.
När vi stod och väntade imorse, och halv frös ihjäl, så sa vi det att ifall vi inte skulle få nån kölapp idag heller så skulle vi strunta i det helt och hållet. För i sånnafall måste ju Någon Där Uppe ha nått emot det. Så att säga.

Sitter faktistk just nu och lyssnar på Johnny Cash. Det är ju faktiskt väldigt ovanligt eftersom jag har väääldigt svårt för honom. Jag kände dock att jag måste försöka lyssna in mig lite och se varför folk är så besatta av honom. Jag tror det som mest gör att jag inte gillar mr.Cash är att väldigt många tror att det är han som har gjort Hurt. Då blir jag irriterad. Men det har ju inget att göra med hans musik, så det är ju inte ett direkt bra argument.  Så nu sitter jag här.

Har typ precis badat. Det är alltid lika underbart, men vad som drar ner mysfaktorn något otroligt är att själva proppen till badkaret liksom läcker. Man ligger där i badet, med en bra bok (Stjärnvägar för tillfället) och med en kopp te och vattnet är jättevarmt och inget kan nånsin bli så bra. 5 minuter senare är det så lite vatten att knappt tårna är blöta.
Kanske överdrev lite där. Men irriterande är det.
Barnen i Afrika, släng er i väggen. Här snackar vi seriösa problem.
Eller så kanske det inte var så, nej.

Nej, nu jävlar ska jag ut på jakt efter föda. Är hungrig som en mindre elefant.

Jävla teknik

Jag hatar teknik just nu. Försökte logga in på msn men det gick inte, för jag var tvungen att ladda ner den nya versionen. Och det tog en halv jävla evighet. Sen kunde jag helt plötsligt inte logga in. Så jag trodde att jag skulle vara tvungen att fixa en helt ny msn. Det behövde jag som tur var inte. Upptäckte nämligen att jag hade skrivit fel lösenord... Ibland är man smart.

Ska snart gå och lägga mig. Ska läsa lite Harry Potter. Bok nummer 4 nu. Egentligen borde jag plugga lite mer men det orkar jag inte. Gör det imorrn. Får gå upp tidigt.

Jag och Andrea ska försöka vaccinera oss imorrn igen. Hoppas fan vi får den där sprutan nu.

God natt.

Seg, någon?

Jag är trött! Mycket ovanligt.
Har inte orkat skriva nått alls i helgen. Har knappt orkat starta en dator ens.

Dagen mission var att skriva ut papper. På den här delkursen är det rätt mycket som ska läsas på internet och då är det enklare att ha det i pappersform. Så jag skulle så, som sagt skriva ut. Hade vi något papper hemma? Nej, såklart inte! Varför ska saker och ting vara lätt? Så det var bara att bege sig iväg till Trosa på quest efter papper. Hittade det tillslut på Järnhandlen. Så nu sitter jag och väntar på att det ska bli klart. Det är ju för fan en hel roman! Det känns som om jag skriver ut en hel regnskog eller nått...

Har gjort så lite som möjligt den här helgen. I fredags var jag och hälsade på Sandra. Vi kolla på film, spelade TP samt käkade nudlar. Igår och idag har jag enbart suttit och läst Harry Potter. 

Sådärja. Då var första utskriften klar. 
Hjälp...

Ska tillbaka till Uppsala sen ikväll. 

Jag vill sova... 

Meen!

Men oh! Här kliver man upp astidigt (halv 7) för att cykla ner till stan och vaccinera min mot svinet. Vi ställer oss i kön, och får efter 5 minuter veta att vaccinet är slut. 07.40. Irriterande som faan. Så vi får knalla tillbaka på måndag, och hoppas att det finns vaccin då. 

Ska till skolan om en halvtimme. 
Är jättetrött.  

en tumme upp

Då har jag läst klart allt som ska läsas tills imorgon. Nästan iallafall. Skummade den ena artikeln vääldigt mycket. Varför går det så frukansvärt långsamt att läsa artiklar på datorn än vad det gör i pappersform? En av texterna jag läste idag, till exempel. Jag satt och läste och läste, helt övertygad om att nu har jag väl endå snart läst hälften. Kollar på sidantalet. Sida 13. Av 44. Det var inte hälften.

Jag måste köpa mer te. Det känns som om jag har druckigt hur mycket te som helst de senaste dagarna. Och jag vill kunna variera mig litegrann iallafall. Den senaste koppen innehöll citron & ingefära. Gött. Men det är inte riktigt lika gott med pås-te som med lös-te.

Imorgon ska jag och Andrea ner till stan och vaccinera oss mot svinet. Veronika är redan vaccinerad, och hon överlevde ju så då borde vi också göra det. Jag tycker det är lite lätt obehagligt att vaccinera mig, vet inte varför dock. Det bara är så. Jag känner mig lite lätt schizad, har haft väldigt svårt att bestämma mig ifall jag ska vaccinera mig eller inte. Men nu så! Det enda som är väldigt negativt är att vi bör vara där vid typ halv 8 imorgon. halv 8!! Det är hur tidigt som helst! Stället öppnar 8, men vi kände att vi ville vara där lite tidigare så vi kanske faktiskt kan få sprutan innan kl 14. Jag börjar dessutom min lektion 9.15. Såatte...

Fan. Jag måste diska.

Beslutsångest

Lyssnade på Antony and the Johansons halva natten. Gosh, vad bra det är.

Borde egentligen läsa klart allt som ska läsas tills imorrn meeen jag orkar inte. Jag vill hellre lägga mig i badkaret en stund, eller kolla klart på Narnia som jag började kolla på i tisdags. Hm. Bada, plugga eller film? Det är den stora frågan.
Jag skulle ju eventuellt kunna gå och bada nu en stund, sen läsa artiklarna och sen ikväll kolla klart på filmen. Det bästa hade ju dock vart att ta med det som ska läsas till badkaret. Tyvärr ligger det på datorn och jag har noll möjligheter att kunna skriva ut, så det blir genast en väldigt dålig idé.

Uäh. Ska tvätta i eftermiddag. Det är tråååkigt. Undrar ifall jag får bort alla prickar på mitt vita linne som suttit där sedan urminnestider (läs. sen vi var i grekland)? Det återstår att se...

November-nytt

Nu är jag hemma igen. Föreläsningen var skit. Så jag och mina classmates gick till bibliotektet och pluggade istället. Det var mycket mer givande än att sitta i någonslags dvala i aulan.

Det snöande här när jag cyklade iväg! Visserligen vääldigt lite, men endå. Jag vill så hysteriskt gärna åka skidor. Har inte gjort det på snart 2 år, och tycker därför att det är på tiden jag får göra det. Gärna i en väldigt brant backe.

Jag har blivit frälst av Emil Jensen igen. Så jag avslutar inlägget med ett citat:

Till alla er som vet att en mur bara är en bro på högkant.

...

Uääh. Vad jag är trött- Sitter här mitt på vardagsrumsgolvet med en kopp te och halvsover. Ska på föreläsning idag kl 14.15 samt träffa klasskompisar innan för att prata lite bok. Lite bok som jag förövrigt bör läsa klart innan jag åker iväg. Men jag har bara 15 sidor kvar att läsa och 2,5 timme på mig, så det borde nog gå bra.

Jag vill yoga! Dock är det ingen som vill yoga med mig... Det är ju lite tråkigt. Det skulle vara så skönt med ett yogapass sådär på morgonen eller nått.

Ska sätta mig med boken nu och läsa klart.

The wedding day of the widow bride

Jag vill ut och resa. Nu. Jag vill åka till cirka en miljon ställen, Prag, Wien, Paris (igen), Berlin, Rom, Dublin, London, New York, Lima. För att nämna några ställen. Jag vill också lära mig franska flytande. Jag kunde nästan franska men just nu sträcker sig mina kunskaper till Je parler francais, mais ne sais pas bien. Je préferer anglais. Jag pratar franska, men det är inte bra. Jag föredrar engelska.
Jag vill kunna mer än det.

Jag har liksom kännt mig väldigt lugn hela dagen.
Gick en vända på stan, hitta en perfekt kofta, precis en sådan jag ville ha. Sen gick jag hem igen och allt var bara fint överallt. Fy fan, vad det låter pretto. Haha.

Nu sitter jag hemma och funderar över vilket te jag vill ha. Igen. Jag önskar också att jag hade en fin fotölj med ett fint litet bord brevid. Typ en sådan fotölj som Johanna har i sin tatuerarstudio. Så skulle jag kunna sitta i min fotölj och läsa. Det är Boken om pedagogerna som står på schemat.

Nu är mina naglar chockrosa. Åh, så vackert.

Sara och årstiderna

Just nu tycker jag väldigt mycket om hösten. Det är mysigt (får man verkligen använda det ordet?) när det blir mörkt och alla fina träd. Vanligtvis tycker jag bara om årstiderna när jag inte befinner mig i dem. På sommaren längtar jag efter vintern, på vintern efter sommaren. När det är vår vill jag att det ska vara höst och när det väl är höst drömmer jag mig bort till våren. Man är visst fan aldrig nöjd. Men nu är jag i fas med årstiderna.

Nu ska jag fixa iordning en kopp te (havtorn/jordgubb eller safari, har inte bestämt mig än) och sätta mig och läsa Harry Potter. Som jag inte alls har läst 400 gånger innan.

Sliiten...

Är ju en aning trött just nu.
Från att inte ha vart speciellt taggad för att åka på helloweenfest till att det blev asbra kväll. Hade ju dåra tänkt att vara nykter och köra hem igen sen. Det tog 5 minuter. Johanna börja vifta med sin kir-flaska så det gick ju som det gick. Måste dock säga att jag är jävligt skillad som lyckas få en lagom salongsfylla utan att ha med mig en droppe alkohol till festerna. Jag är helt enkelt bäst på att snylta sprit av andra.
Först var det fest hos Sandra. Sen vid 2-snåret gick vi vidare till Hampus. Och sen knalla vi hem igen vid 4. Var hemma vid 5 och då ställde vi oss och laga mat. Mycket gott.

Jag drömde om cola.

Jag borde nu egentligen packa ihop alla mina saker som är utspridda över hela huset. Ska åka tillbaka till Uppsala idag. Borde också passa på och tvätta mina byxor då det är en gigantisk syltfläck på dom...

Varför funkar inte min Spotify?

Det går jävligt långsamt att skriva just nu. Tangenterna sitter väldigt konstigt.

Eller så är det jag som är bakis...

RSS 2.0