2009

Okej, sista inlägget för 2009.
Snart bär det av till Nyköping och Andrea och Veronika. Det blir en kväll med Alfapet och TP. Chillidill.

Lär ju köra i diket eller nått. Det är liksom lite kyligt ute. Och halt.

Vi hörs nästa år.

random2

Satan i helvete vad kul det var igår. Det säger träningsvärken idag. Jag kan knappt gå ner för trappan. Mina vader samt höger lår protesterar högljudt.
Det var ca 22 minus med sol o perfekt pudersnö i varenda backe. Heelt underbar. Eller ja, hade det vart några grader varmare hade ju inte det gjort något. Det var aningens kyligt när man satt i sittliften. Kändes typ som om näsan skulle trilla av.

Jag och Verro tog och mellandagsreade i Nkp idag. Hitta ett par till jeans :O Nu ska jag inte köpa några mer kläder i år. Höhö. Där var jag rolig...

Just nu är jag ashungrig. Vi ska äta tacos. Gött.

Nu ska jag kolla på Two and a half men.

mors.


random

Okej. Jag har vart en värdelös bloggare de senaste dagarna. Men har inte riktigt orkat. I vanlig ordning, när jag är hemma. Det är ju så mycket annat att göra.

Idag var jag och mellandagsreade i Skärholmen med Sandra, Dite och Niklas. Köpte ett par jeans, som inte är ett par asstora baggyjeans. Jag är duktig. Sen hittade jag två fina t-shirtar från Monki, ett par mkt coola uggleörhängen, samt ett hårband med en stor tyllboll på. Okej, detta börjar bli skrämmade likt en modeblogg. Fattas bara att hela layouten ska bli rosa och "Dagens outfit" dyker upp. Usch. Hemska tanke. Så långt ska det inte gå. Men jag vill framhålla att jag är stolt att vi kunde gå där i 5 timmar utan att jag vart cranky. Det är coolt.

Imorgon ska jag, mor, far o Verro åka till Romme. I'm a happy camper! Jag har inte åkt skidor på snart 2 år, så det ska bli så sjukt kul att få åka nu. Me längtar väldigt mycket. Jag ska susa fram i backen som en oljad blixt. Det kommer bara vara ett grönt sudd. Så fort kommer det gå. Tills jag åker in i en gran eller något. Sist jag var i Romme var det en lite skitunge som åkte på mig i backen. Jag vred om knät och fick hoppa på kryckor några dagar eftersom jag inte kunde böja benet. Det var mindre ku. Men det kan, men andra ord, inte gå sämre.

Nu ska jag lyssna lite på Jamie T samt försöka övertala Verro, när hon ringer, att vi borde kolla på film. Tänker dock inte säga vilken film, för det är pinsamt.

mörs.

ett kort medelande.

Tjoho! Jag har festat i Nynäshamn utan att spy! 10 poäng till dahlgrenskan.

Har parkerat i soffan och kollar på film. Kingdom of Heaven vart det. Orlando Bloom är rätt töntig. Men snygg.

Bonjour, mes amies

Hehe. Lekte med Verro igår. Det märktes att vi inte har träffats på ett tag. Vi käkade här först och sen spelade vi TP. Jag kunde faktiskt några frågor som jag inte har fått förut! Grejen med vårt TP är att jag typp kan alla frågor. Inte riktigt alla förstås eftersom det är väldigt, vääldigt många frågor men efter att ha fått samma frågor ca 30 ggr så börjar man kunna dem. Men inte kunna dem på det sättet att jag har lärt mig, utan mer att jag har lärt mig innantill. Fattar ni vad jag menar? Det lät himla flummigt. 

Hur som helst. Verro hade inte hjärnan med sig igår. Hon fick en fråga.
Jag: Verro! Den här bli skitlätt. Vad är metrologi läran om?
Verro: *Ser ut som ett frågetecken* Öööh. Världen?
Jag: Verro. METROLOG....
Verro: *stort smile* Vädert!
Jag: Duktigt...

Som sagt...
Men vi hade jävla kul åt det.
Jag har också föreslagit att vi ska göra handbromssvängar i varje kurva vi har åkt igenom men ava någon anledning tyckte inte hon det lät som en bra idé. Speciellt inte när vi åkte förbi skolan, då det stod ca 4 bilar parkerade på höger sida, och ungefär 40 på vänster...

Måste äte frukost nu. Men har ingen aning om vad. Jag vill ha Oboy. Sjukt länge sen jag drack det. Men så är det när man är avvand oboyholic.

mörs.


Gott och blandat del3

Faan, jag fick nästan igång en brasa. Men ikkje. Jag är fan världelös på det. Nu har vi 15,9 grader inne, och jag tycker det är lite kyligt. Men det tar sig ju inte. Gaaahh!

Ska nog dra på mig overallen istället och åka ner till stallet.
Victor var jättekonstig igårkväll när vi var nere o kvällsfodrade. Jag hade precis gett honom hans hö och så vände jag mig om för att ge Mendez och Bosse deras hö och näär jag vänder mig om igen ser jag inte hästen. Då har han lagt sig ner. Han har aldrig gjort så förut, jag vart livrädd och trodde han hade fått kolik eller nått men det knorra i magen på honom så det var det ju inte. Imorse var han som vanligt igen. Jättekonstigt. Får se hur han är nu. Lille bebisen.

Hörs sen.

Hemma!

Åh gud vad skönt att vara hemma. Visserligen var tåget försenat från Stockholm med 45 minuter, men nu är jag hemma. Ska inte plugga något alls innan nyår. Det är mitt nyårslöfte. Hehe.

Ska nog åka ner en sväng till stallet och pussa på hästarna. Och sen ska jag kolla på På spåret. Fredrik Lindström i mitt hjärta.


Dagens.

Jag har hamnat i koma, känns det som. Är såå trött.

Ska ha handledning imorgon, en halvtimme, och sen har jag julloooooov!! Fram tills den 11 januari. Ska bli helt underbart. Jag ska göra så lite som möjligt. Ska övertala Hulda att vi ska ut och tolka. Det är ju hur mycket snö som helst hemma. Kommer bli löövlie.

Har bara chillat runt idag. Var på ett seminarium, sen sprang jag runt på stan och skulle hitta en bok som inte fanns. Menmen.

Nu ska jag snart kolla på Glee.

mors.

Jeez

Jag har precis sätt SVTs dokumentär Geniet och pojkarna.
Jag har fan inga ord. Jag vet inte vad som är mest skrämmande, att alla professeurer, forskare, fd chefer och allt vad de nu var försvarar och stöttar honom, eller att han själv inte såg något fel i det han gjorde. Att han kallade intervjuaren hjärntvättad då denne antydde att sex med barn kanske inte var en så jäkla bra idé. 

Herregud.   

Gott och blandat3

Aah, sitter och vill lyssna på musik men vet inte vad jag vill lyssna på. Det har nog nästan aldrig hänt förut.
Tror det får bli Gossip en stund.

Jag har nästan pluggat klart inför seminariumet imorgon. Har två artiklar kvar att läsa. Och ska skumma lite i boken som jag redan har läst.

Åh, om man kanske ska ta och lägga sig i badet först, med en bra bok som typ Jane Eyre plus en ansiktsmask... Det vore ju inte helt fel. Så kan jag plugga sen. Jag måste ju muta mig själv med något och jag har ju inget godis hemma.

Skriver väl en rad senare


Chillichill

Chillar runt här hemma med Antony i öronen. Ska på föreläsning om en och en halv timme.
Och idag är det perfekt väder ute. Ca 4 minus, massor med snö och SOL!
Jag tror det är någon där uppe som tycker om mig just nu...

Ska nog gå och sätta på mig ett ansikte.

The big aventure of Dahlgrenskan

Vi var på bio. Vi såg Bröllopsfotografen. Den var inte bra. I själva verket var den skitdålig. Och jag som hoppades på en ny Smala Sussie. Suck.

Däremot var det kul på vägen hem. Jag och Veronika bestämde oss för att hoppa i snön på gräsmattan utanför lägenheten och sen skulle vi göra snö-änglar. Så vi låg där i snön och glodde upp i trädet. Sen hörde vi att någon var ute och gick med en hund. Och helt plötsligt från ingenstans så står hunden bredvid mig och jag håller på att skita ner mig för att jag vart så rädd. Börjar självklart asgarva, det gör Veronika med och det gör även hundägaren. Lite kul, tyckte jag. Men jag kanske är jävla lättroad också.

Nu ska jag sova.

Godnatt.

Jag är oövervinnlig

Okej. Allt är ta mig fan perfekt just nu.

* Jag har hittat den perfekta julklappen till min syster. Hon kommer älska den, och hon vet inte om att hon vill ha den. Kan det bli bättre?

* Videona från Winnerbäcken har ljud. Ljudet dök upp när jag la över det på datorn. Kan det bli bättre?

* Det har nästan ordnat sig med plugget. Kommer läsa svenska i vår. Kan det bli bättre?

* Det snöar jättemycket och det är jättefint ute överallt. Kan det bli bättre?


bildbevis. Dock gör ju inte bilden det helt rättvist. Men det är fint ute, jag lovar.

Men det bästa av allt, som gör att den här dagen knappt kan bli dålig:

* JAG VART GODKÄND PÅ TENTAN!!!! Det kan faan inte bli bättre!

Jag är så jävla glad. Jag var så övertygad om att jag skulle bli underkänd. Men jag klara det. Det gjorde Andrea med. Fy fan vad vi är bra. Och glada.


Bildbevis.

Lycka.

Nu ska jag gå och plugga lite.
Ha det gött, alla gullungar.

Jag ser det snöar...

Veronika berättade precis att alla bloggar skriver nu om att det äntligen snöar osv, så jag kan ju inte vara sämre. Det snöar =D
I am a happy camper!
Ska snart bege mig ut i oväder, beväpnad med min kamera. Och dunjacka. Eller, ja fejkdunjacka. Som tur är, är det bara ca 3 minusgrader, så det enda som egentligen fattas är solen så ha det vart en helt strålande dag.

Nu måste jag klä på mig. Det skulle nig vara lite skrämmade om jag dök upp på ILU i pyjamas...


Gott och blandat del 2

Varför finns inte studiovägledarna där man behöver dem? Jag måste cykla till skolan imorrn, när jag egentligen ska vara ledig, för att prata med dem. Har nu bestämt mig för att hoppa att läsa historia. Skulle ha alldeles för mycket prestationångest och inte klara av det alls. Så jag har nu beslutat mig för att ha svenska som förstaämne och sen antingen engelska eller franska som andraämne. Det känns som om det kommer bli aningens bättre.

Jag har pyntat hela lägenheten med tvätt. Har sprungit fram och tillbaka från tvättstugan hela eftermiddagen typ. Så jävla typiskt att inte en enda torktumlare skulle vara ledig. Tur att vi har en köksoffa nu. Den var perfekt att hänga upp tvätt på.

Ska försöka hitta julklappar imorrn. Har kommit på en heelt jävla perfekt julklapp till syster, men vet inte riktigt hur mycket den kostar. Kan ju bli ett problem, för den är verkligen perfekt. Ibland blir jag förvånad över hur genialisk jag är. Det inträffat ca 1 gång per halvår. Att jag är riktigt genialisk alltså.

Ååh, jag och Veronika satt och kollade på hotell i Paris förut idag. Vi vill åka dit i vår. Jättegärna. Det känns som om jag har längtat efter Paris väldigt länge nu.

En låt som helt klart är värd en lyssning, för övrigt, är I Give You The Morning med Kite. Lyssna om ni inte har hört den. Lyssna igen om ni har det. Den är ball.

Nu ska jag läsa massa bloggar samt dricka te

Frånvaro

Hm. Jag har inte orkat starta min dator på tre dagar. Mitt humör har svängt väldigt mycket den senaste veckan så jag har inte orkat eller velat skriva något. Och har egentligen inte någon ork nu heller. Jag är back on track nästa vecka igen.

Nu ska jag kolla klart på film.

Gott och blandat.

Gosh. Hjärnan känns helt fuzzy. Är inte speciellt sjuk som jag igår inbillade mig att jag var. Har VFU hela den här veckan och igår var vi i sthml i 11 timmar och sprang runt över hela stan. Så förmodligen var jag aningens övertrött.
Egentligen gör vi inte så jättemycket under VFUn men endå är man totalt slutkörd när man kommer hem. Så sjukt mycket intryck överallt att man tillslut känner sig som om man har blivit överkörd av ett tåg. Fan, att vara lärare sen kommer ju gå galant =D

Hämtade ut True Blood idag! Så nu har jag sett avsnitt ett och två. Har inte riktigt bestämt mig än om jag gillar serien eller inte. Det återstår att se.

Scheisse, det kliar som faan i mitt högra öra men jag har precis målat naglarna! Panik! I-landsproblem!

Jag tror några kids håller på och försööker klättra upp för brandstegen som sitter brevid mitt fönster. Snart har jag väl en unge som glor in genom fönstret. Fan. Jag skulle ju skita ner mig totalt.

Det här tog på krafterna. Nu orkar jag inte skriva mer.

Ursäkt.

Okej. Jag håller på att bli sjukt, min hjärna känns som om den är fylld med bomull. Därför orkar inte jag skriva nått.


Sliten...

Okej. Det gick ju inte riktigt som planerat igår.
Fest + utgång i Nynäshamn var liksom tanken. Jävla Nynäs, alltså. Ska fan aldrig festa där igen. Slutar sällan bra...

Nu ska jag lägga mig och dö i soffan framför en film.

Godnatt.

normaaal

Nu är det som vanligt igen.


Konsert

Konserten igår var magisk. Så bra. Spelade in mina favvolåtar, som typ Elegi och Om du lämna mig nu. Däremot skulle jag kolla på dessa videos imorse. Är det någon ljud på min kamera? Såklart inte! Jag ber till Gud och alla smådjävular att ljudet dyker upp när jag lägger över det på datorn. Annars gråter jag blod. Lägger upp bilderna i helgen när jag har orkat lägga över dem på min dator.

Hade berättelse-examination idag. Det gick bra, men tydligen pratar jag för fort (big surprise...) och säger "eeeh" hela tiden. Dock trodde ju då min lärare att det berodde på att jag var nervös, men kände mig inte speciellt nervös. Funderade lite på det hela, och kom fram till att det är så jag pratar. Jag säger "eeh" jämt när jag ska berätta något.

Okej, jag har lyckats med något här... Det är inte meningen att texten ska se ut som den gör, jag vet inte vad jag har gjort och kan alltså inte ändra tillbaka det. Fan, att man ska vara så jävla oteknisk.
Nu ska jag fortsätta kolla på film.


Winnerbäck!

Tryffeln är jättegod! Kanske en aning för mycket whiskeysmak, men annars så. Jag är så jäkla bra ibland alltså.

Tycker att tiden kan gå liite snabbare nu. Winnerbäcken ikväll. Faan, så kul det ska bli.
Har liksom sprungit runt massor och försökt få tiden att gå. Städat köket, med allsång till sountracket till Mamma mia. Nu sitter jag och ylar med till Grease istället.
Jag borde ju ta till vara på tiden och lära mig min saga helt perfekt istället, eller läsa ut den andra boken som är tills imorgon. Tråkigt, men det måste ju tyvärr göras...


Drömmarnas land del 2

Jag drömmer så konstigt hela tiden. Kommer ju förstås aldrig ihåg hela drömmar, utan bara bitar ur dem. Inatt drömde jag att jag var ute och skulle köpa ljus, ett mörkbrunt och det andra fick absolut inte vara rött. Sen skulle jag köpa ett halsband också. Det var en röd fisk. Just det kanske inte var så konstigt.
Häromnatten drömde jag att det simmade runt en vithaj på ca 8-10 nere vid vårat sommarställe (bor precis vid vattnet) och att jag och Lisafisa var tvungna att skjuta den. Mycket obehagligt. Både att vi hade en vithaj vid bryggan samt att vi behövde skjuta den.

Nu ska jag äta lyxfrukost. Scouns (stavas det så?) och varm choklad.
Chill.

Brainiack

Fy fan vad jag är bra!
Gjorde DNs nutidskryss för 2009, 34 rätt av 35.
Är mycket, mycket stolt.

Att krysset är för högstadie-elever behöver vi ju inte bry oss om...

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen har jag tryffel att rulla.

blandat

Snart får jag True Blood! Imorgon, eller på fredag. Tjoho! Det är tur att man har snälla kompisar.

Det tog fem minuter att få upp cykellåset imorse. Man får sitta där på marken och flåsa för att det ska tina.
Föreläsningarna var bra och dålig. Den första var inte bra, jätteseg och man lärde sig typ inget alls. Den andra däremot var jättebra. Den handla om röstteknik och röstvård. Mycket intressant och det är något man kommer ha nytta av sen när man ska stå och skrika i ett klassrum.

Här hemma luktar det hur gott som helst. Andrea har bakat pepparkakor, och jag ska baka irish coffietryffel sen. Har aldrig gjort det förut men det låter ju himla gott. Väntar bara på att min mat ska bli klar. Kaan inte pastavattnet koka snart?

Sitter och kollar på skidskytte (?) just nu. Svensk i ledning. Varför sitter jag och kollar på skidskytte för? Jag tycker inte ens det är speciellt intressant. Suck.

Winnerbäck imorgon! Tjo!

Kallt

För några dagar sen satt jag och klagade på att det inte var kallt. Jag ville att det skulle vara minusgrader och snö. Men det var bara runt 3 plusgrader samt en jävla massa regn.
Nu är det dock minus ute. -10. Och jag vet inte ifall jag är lika förtjust i det nu som för några dagar sen. Risken att jag fryser ihjäl på vägen till skolan är överhängande. Om jag ens får upp låset vill säga. Det har en tendens att frysa igen när det blir lite kyligt ute...
Däremot är det himla fint ute just nu. Skulle kunna ta ett kort men orkar inte hämta kameran.

Ska ha föreläsning X2 idag, och förberedelse för sagoberättandet. Så jag kommer väl hem mitt i natten eller nått. Okej, dåe, runt halv 5 men det är lika mörkt som om det vore mitt i natten.

Se ju läjtur. 


orkeslöööös

Jag är hungrig men jag har ingen mat hemma och jag orkar inte gå utanför dörren. Jag har ett stort problem alltså. Alla bör tycka väldigt synd om mig.

Har noll ork till nånting (kan det kanske bero på matbristen?). Borde sätta mig och läsa, men orkar inte. Orkar inte ens dö i soffan framför en film. Började kolla på Phantom of the Opera men orkade inte kolla klart.

Vill helst gå och sova tror jag, men misstänker att jag inte skulle kunna somna. Det är för tidigt.

Okej, jag ska sluta klaga och göra något produktivt istället. Som typ stirra in i väggen.

Mysterium...

Hmm. Varför har min profilbild försvunnit?


blandat skit

Jeez, vad seg jag är.

Jag kan inte klockan idag. Hade föreläsning som skulle börja kvart över 12. Gick (släpade) mig upp vid halv 11, chilla, käka frukost, sminka mig och tog det allmänt lugnt. När jag var klar skulle jag gå ut till vardagrummet, Andrea och Veronika satt där och prata, går förbi min väckarklocka som visar 12.16 och tänker "Vad skönt, en timme kvar". Fortsätter gå 3 steg. Stannar. Backar 3 steg. Kollar på klocka igen. FAAN! Ger mig själv en mental käftsmäll. Tur för mig att det var i aulan så jag kunde smyga in utan att det märktes allt för mycket. Missade bara 10 minuter. Ibland blir jag fan trött på mig själv.

Fan vad med reklam på Spotify dåra.

Har nu eventuellt hittat en saga. Jag skiter i de grekiska myterna. För mycket namn att förklara samt för korta. 
Det blir något från Tusen och en Natt.

Alltså, jag har blivit hysteriskt lättskrämd. Vilket Andrea utnyttjar till max.
Hunden lyckades skrämma skiten ur mig i lördags när vi var och vandra i skogen. Det dök nämligen upp en hare från ingenstans och hunden efter. Grejen var nämligen att haren dök upp från ingenstans typ 1,5 meter ifrån mig. Jag tror att mitt hjärta hoppa över ett par, tre slag.

Här är en bild på skithunden från i vintras när vi var nere på landet och sprang på sjön.

RSS 2.0