stääädar

Jag är så duktig så. Har nu dammsugit hela lägenheten och ska nu börja torka av diskbänken och så. Det kommer skina så mkycket när jag är klar. Är dock så jävla seg att det kommer nog ta sin lilla stund. Men egentligen så har jag inte tid o sitta här, bussen går om en timme. skriver nått vettigare när jag kommer hem sen.


mors.

......

Varför är inte McDonalds öppet nu? Jag är i stort behov av pommes och cola...

Det var riktigt kul igår, även fast jag kanske inte borde druckigt den där sista drinken med tanke på hur jag mår nu. varförska huvudvärken likom komma smygande. Varför inte bara vakna och pang.
Men allt folk som var med var trevliga prickar.

Ska snart göra ett nytt försök att finna föda.... Donken öppnar om en kvart.


mors.

Dumma dator

Av någon anledning så vill inte min dator vara ansluten till routern. Så måste nu sitta med en internet-sladd isället.


Kom precis hem från skolan. Intressant seminarium, men det hade nog vart ännu mer intressant ifall jag läst boken men det ska jag göra i helgen istället. Ska bli kul.

Basgruppen hade bestämt träff innan, käka lite lunch och prata om boken. Vi käkade lunch men pratet om boken varade inte speciellt länge. Vi hade annat mycket intressanta saker att prata om. Som vanligt ^^
Jag var dock helt slut i huvudet efter att ha fått sammanlagt 3 timmars sömn (kan ju tilläggas att jag inte gick och simmade som jag hade tänkt. Jag sov en timme istället). Så jag hällde i mig en kopp kaffe innan seminariumet. Oh jävar, vad jag vart speedad. Jag är ju inte direkt en van kaffe-drickare så jag fick ju världens koffein-kick.

Ska snart ge mig iväg igen och göra stan osäker. Ska med Sandra och Peter med deras kompisar ut och käka. Ska bli trevligt. Jag har suttit själv i lägenheten alldeles för mycket nu. Det är alltif skoj och träffa folk. Så ska väl försöka göra mig lite vacker nu.


So long

Gilmore Girls

Fy fan. Jag kan inte sova. Är typ inte trött överhuvudtaget. Så jag sitter och kollar på Gilmore Girls. Jag hitta ett avsnitt som jag inte hade sett. Jag kände mig nästan lite besviken. Att jag liksom inte har sett varenda avsnitt. Förmodligen är det lite tragiskt och patetiskt. Men, jag är en stor nörd, det är meningen att jag ska ha sett varenda avsnitt från alla 7 säsonger.

Oh, fan. Nu gäspa jag för första gången den här kvällen/natten. Kuljul.

Det här är inge kul.

snyggve-tryggve

Så här jävla snygg är jag just nu. Det är ju nästan så att man blir mörkrädd.

mii

snygg va?!

Ska nu alldeles straxt tvätta bort all lera ur mitt ansikte och sen sätta mig med en GIGANTISK kopp te.


godnatt.

bdb

Jag HATAR bilddagboken.

suck...

Här sitter jag o joddlar om plusgrader, vår och bort med snön. Så börjar det snöa. Fuck this shit. Jag vill ha våååååår nu. På väg till affären nu är det som att gå någonslags slalombana för att undvika vattenpölar blandat med snöslask blandat med föroreningar så att det får en fin och jämn brun-grå färg. Trevligt va?
Visst att jag vill få mina vita converse att inte vara fullt så blendvita som dom är nu men jag vill smutsa ner som på ett snyggt sätt. Så att dom blir finsmutsiga. Kan ju säga att det här vädret inte hjälper till. Alls.


Jag har däremot nått annat jag kan joddla om. Jag fick paket frå CDON. Jaaaa! Säsong 7 av Gilmore Girls. Nu har jag alla säsonger. Började kolla på den förut. Något som var lite irriterande var att textningen inte riktigt hängde med i ett avsnitt. Jag ber till Gud och alla hans änglar att det inte är så på restrerande 19 avsnitt för jag orkar inte hålla på att skicka tillbaka allt . Det är alldeles för jobbigt.


Men nu ska jag gå och baka faboluse muffins med After Eight i. Det ni.


mors.

Kläder

Jahapp. Nu är jag några hundra kr fattigare, men några snygga klädesplagg rikare. En bra ekvation det. Det slutatde med 3 t-shirtar, 2 från Monki och en från JC, och en klänning från GinaTricot samt några ansiktsmasker.

Vart överlycklig när jag såg på termometern utanför fönstret att det var plus-grader, visserligen bata typ 3 men endå. Cykla till stan, tänkte jag glatt. Joellerhur. Det är fortfatande förenat med livsfara att sätta sig på en cykel nu. Man sladdar runt över hela vägen. Men snart fan är det vår.

tshirtx2
Från Monki.

tshirt

Från JC. Vart ju inte en så jävla bra bild direkt. Men jag orkade inte ta ett nytt kort.

klänning

Och från Gina. Inte heller så bra kort, den är mycket snyggare på. Hade jätte svårt att bestämma mig ifall jag skulle köpa den här. Stod i provrummet typ en kavrt och bara glodde. Men det vart nog bra.


Nu måste jag äta lunch. Håller på att dö av hunger.


mors.

rubrik8

Hade egentligen tänk att gå och simma idag men jag fick världens sug efter att shoppa igår. Så jag går och simmar imorgon istället före skolan.
Det är farligt att bläddra i ELLE. Så nu måste jag hitta fina linnen, klänningar eller kjolar.


Nu: Smink och yla md till Franz Ferdinand.


mors.

Film

FAN! Hade skrivit klart hela inlägget så loggades jag ut från internet s¨å nu får jag skriva om allt. Jävlaskithelvete.


Nu har jag kollat klart på "Den andra systern Boleyn". Jag tyckte om den. Jag tycker om historiska filmer och romaner. Och sen är ju Scarlett Johanson så satans snygg. Fan, varför ser inte jag ut som henne för? Då hade jag vart lycklig. 

Missade precis Babel. Det handlade om litteraturens motsvarighet till att slå sönder tunnelbane vagnar och kalla det för konst. Hade nog vart rätt intressant att se. 


Varför är det så svårt att steka pannkakor? Att laga middag idag gick käpprätt åt helvete. Allt vart bara... blekt. Och kladdigt. Men, va fan, det gick att äta iaf. Vart sådär tokmätt som man bara blir efter att ha ätit pannkaka. Så var tvungen att lägga mig på golvet. Igen. 


Fick precis höra på sportnyheterna att en svensk toppryttares hästar var dopade under kvalen till Världscupen i Göteborg. Den ena hästen hade tydligen fått smärtstillande som hade en karenstid på 16 dagar. Fy fan, jag förstår inte varför. Att utsätta hästarna för det. Att starta en häst som går på smärtstillande. Det kan ju vara ett missförstånd. Det har ju hänt att hästar fått i sig olika preparat av misstag, men det känns lite osannolikt. 


Aja, snart får jag gå och lägga mig. Underbart.


mors! 

...

Fy fan vad jag är trött. Ligger i soffan och håller på att somna. Men jag får inte sova nu för då kommer jag inte kuna sova ikväll.

Kollar på nått jätte konstigt på TV. Det är på norska. Vettefan vad det är.

Guud, vad trött jag är.

Döden i Venedig

Den boken ska vi läsa tills på fredag. Den finns typ inte att hitta nånstans. Var nere på stan och sprang med Stina och leta men vi hitta den inte. Tydligen är vi sämst på att leta för den fanns på Akademi Bokhandeln. Nu finns den dock inte där längre. Så jag får sno nåns exemplar på fredag och skumläsa den.


Gick och handlade nu på vägen hem. Såg när jag gick förbi videobutiken att "Den andra syster Boleyn" har släppts på DVD. Jaa! Så nu ska jag kolla på film ikväll. Jag älskar att kolla på film. Det är helt underbart.


Nu: annan film, Gilmore och lunch. Nudlar och en chokladmuffin. Mums.


mors.

rubrik7

Är tillbaka i Uppsala nu.

Det var en jätte snäll konduktör på tåget idag. Biljett-automaten i vhd fungerade inte så jag kunde inte köpa någon biljett och ska man köpa på tåget brukar det kosta 200 kr, iställer för 138 kr i automaten. Så när konduktören kom till min plats sa jag att jag inte hade köpt nån. Han sa då att eftersom jag var ärlig och sa att jag inte hade nån biljett så behövde jag bara betala från Stockholm till Uppsala och han tog bort ombordavgiften som är 50 kr. Så jag behövde bara betala 70 kr.  Jag vart glad. Mycket snäll människa.


Imorgon är det seminarium igen. Har läst allt vi ska läsa, 2 dramer av Strindberg. Jag tycker inte om Strindberg. Det känns som om han var en rätt dryg person. Och detta kvinnoförakt! Läs förordet till Fröken Julie och ni förstår vad jag menar.


Nu Gilmore Girls och Ben&Jerry's.

mors.

Gosh.

Fy fan vilken jävla söndag. Jag och Madde skulle köra ner 2 hästar till Göteborg som skulle vidare till Portugal sen. Problemen började ju fan lördag natt men all snö. På söndagen var v tvungna att ringa efter någon som kunde komma och ploga ut oss från gården. Så typ 20 i 11 åkte iväg i snöstormen. Som tur var var det bara snökaos till typ utanför Nyköping så efter det var det bra hela vägen ner till Gbg. Vi körde ner på 5 timmar och då är felkörningen medräknad. Vi hade dessutom hysteriskt lite bensin så vi var lite nervösa där ett tag.
Nästa problem började när vi kom fram till ingången för transporterna och hästbussarna. Vi fick nämligen inte komma in och lasta av hästarna. Så dom skicka iväg oss till en annan parkering efter att ha ritat en vägbeskrivning, först till en Preem-mack och sen den stora parkeringen. Där fick vi inte heller komma in då, eftersom vi inte hade nått parkeringstilldtånd. Tillslut fick vi köra in och ställa oss på sidan men vi fick inte köra hela vägen fram till lastbilen som stod parkerad ca 50 meter bort. 
Faan, vad jag hatar parkeringsvakter.

Sen kom ju det jävla projektet att köra hem igen. Det tog som sagt 5 timmar ner med felkörning och med 2 hästar på 600-700 kg var som last. Hem tog det 7 timmar och så en timmens matrast. Så sjukt mycket snö och helvete. Vi hade plockat upp folk i Göteborg så Madde slapp köra hem så vi sov nästan hela vägen hem. Fick höra idag att från Södertälje och hem kunde vi bara köra i typ 40 km/h på motorvägen. Fint väglag.
Vi kom hem till gården kl 1 på natten.
Jag är liksom rätt trött idag.

Har dessutom jagat runt hästar hela dan idag som hade rymt, fastnat i staket osv.

Jag vill sova nu.

Godnatt.

tyget

Här är en bild på mitt AS snygga tyg. Dock kanske inte världens bästa bild. Men skitsamma.

tyg

är det inte tok-fint?


Nu ska jag snart baka fransk kladdkaka. Ska bara äta lunch först.

mors.


Oooiii!

Grattis till mig för nu är jag 20!!!

Jag fick ett par vackra, fina, vita converse och DN. Jag var lycklig. Nu ska jag vara snygg om fotarna hela tiden samt mycket beläst och allmänbildad. Låter väl bra?

Orkar inte skriva mer nu. Möjligtvis ett lite längre inlägg sen eller nått.


mors.

tentaaaaa

Usch. Har haft den jävla tentan idag. Gick sådär. Tror jag blir precis godkänd. Men det kunde gått bättre. Det var några grejer som var jätte svåra.
Aja. nu är skiten klar iallfall. Behöver jag inte tänka mer på den.


Har åkt hem till landet nu. ´Jag var precis nere i stallet, skulle longera Bosse för jag kan ju inte direkt rida med min obrukbara hand. Hästen var helt knäpp. han hoppade och bocka runt som en hund typ. han såg faktiskt ut som Teddy när Teddy leker. Jag stod bara i mitten och skratta. Han var ju så söt :P


Ska lägga mig och dö i soffan ett tag nu, handen typ dunkar.

mors

plugg och tvätt

Sitter vid Veronikas dator, min har typ inget batteri kvar eftersom sladdfan inte fungerar. Väntar på att mina tvätmaskiner ska bli klara samt försöker få lite klarhet i begreppen modernism och symbolism. Tenta imorgon. Skäry som fan. Vi har suttit i skolan idag också och pluggat. Måste säga att det gick lite bättre idag, var lite mer koncentrerad än igår. Fast inte så jätte mycket mer.


Hade jätte svårt att sova igår för handen gjorde så jävla ont. Så fick sätta mig och glo på Gilmore tills jag var så trött att jag inte kunde hålla ögonen öppna. Då somna man iaf, även fast det gör ont. Blir intressant och se hur länge jag orkar hålla i pennan imorgon ifall man ska sitta i tre timmar och skriva tenta.


Oh fan, nu är snart min tvätt klar.


mors.

rubrik6

Idag har vi suttit i skolan hela dagen lång och pluggat. Jag pluggade nästan hela tiden. Sen gick jag liksom in i väggen eller nått. Vi fick veta att tentan kommer vara as-stor och förmodlign jätte jobbig. Vi har bara 3 timmar på oss så det kommer bli jävligt tajt med tid. Fan.


Har kommit på en bra grej med att typ inte kunna använda höger hand. Det går fan typ inte att diska =D 
Jag hatar att diska. Det är nått bland det värsta som finns. Men nu går det knappt att diska, jag kan liksom inte hålla i diskborste och kastrull. Och kan inte hålla diskborste eller kastrull med höger hand. Suck.


Min jävla strömsladd har slutat fungera. Jag HATAR skiten.


Nu ska jag äta glass.

mors.

?

Hmm. Mina ögonlock är svullna... Speciellt det högra...

Varför då liksom?

Handikappad

Fan, jag känner mig helt handikappad. Vet ni hur svårt det är att laga mat med en hand? Helt jävla omöjligt. Hade tänkt en enkel middag, burk-köttfärs-sås och pasta. En grej jag glömde bort bara, hur hade jag tänkt att få upp locket på burken? Det gjorde så jävla ont att jag trodde jag skulle dö eller nått.
Så nu sitter jag här med lindad handled, kollar på Crazy och tycker synd om mig själv.


Idag var jag för en gångs skull i tid till tåget hit till Uppsala. Självklart är tåget försenat då. Så jävla typiskt.


Nu ska jag kolla klart på filmen.

mors.

Ooops...

Majja-träning idag. Bosse hoppade kalas bra. Högt och fint. Och självklart gick han och bockade hur mycket som helst. När vi hade ridit nästan hela lektionen så skulle vi hoppa en linje bestående av hinder-två galoppsprång-hinder-4 galoppsprång-hinder. På hinder nummer 2 vart det nått konstigt så vi kraschade lite grann, Star Boy gick ner på knä och knäckte bommen och jag låg på backen och rullar runt. Som tur var så gjorde varken hästen eller jag illa mig. Döremot så höll jag på att trilla av igen efter det och lyckades på nått vänster knäcka till handleden så nu har jag vissa problem men att lyfta saker eller ta i men högerhanden. Lyckat. Men Star Boy var bäst idag. Vi hoppa till och med några hinder som låg på 1 m =D Jag är stolt^^


Snart ska jag åka till Uppsala. Det ska pluggas med Sandra och Peter i skolan imorrn för snaart har vi tenta. Kuljul. Skriver nått mer vettigt senare ikväll kanske.


mors.

Aaah!

Åkte till Nyköping för att hitta ett snygg svart-vit-prickigt tyg á la 50-tal typ. Kom hem med ett storblommig tyg som skriker 70-tal och ett mörkturkost tyg. Så sjukt snygga. Jag kommer få världens snyggaste klänningar, helt klart. Jag kan däremot inte börja sy på dem än. Mamma har paxat symaskinen först. Surt.


Ska snart ner till stallet, ska hopp-träna med Bosse. Får vi se ifall han är lika knäpp idag^^


mors.

Utkast: Åkte till ...

Åkte till Södertälje med mamma, syster och systers pojkvän. Vi skulle köpa tyg. Jag har fått för mig att jag ska sy en klänning. Det är bara det att jag kan inte sy. Och har aldrig kunnat sy heller. Men det det ska nog bli bra. Dock hittade jag inget fint tyg där så jag vart lite irriterad. Men ska åka in till Nyköping imorgon och seifall jag hittar nått där. Jag borde göra det. I den tygaffären brukar det finnas rätt snygga tyger.


Var nere och red Star Boy förut. Han var helt knäpp. Det gick knappt att galoppera för han gick bara och bocka hela tiden. Så fort jag la på skänkeln lite grann eller tog lite i tyglarna började han sparka. Själv sitter man ju bara och skrattar åt honom. Men sista gången han bocka knaka det till lite i ryggen så nu har jag lite ont. Det är farligt med hästat^^


Ska sätta mig och plugga lite nu samt äta sockerkaka.


mors.

Shiet

Gud, fy fan vad jag är trött. Häst-tävling halva dagen den här söndagen också. Vi skulle åka hemmifrån halv 6, alltså åkte vi 6. Var tvungen att gå upp klockan 4 (!!!!) för att vi skulle hinna fixa iordning alla hästar som skulle med. Så jag känner mig en aning seg just nu. Inte trött så att jag skulle kunna lägga mig och sova utan mer trött i kroppen. Orkar inte riktigt röra på mig. Sitter mest bara i fotöljen och bara tomglor.


Kollade på melodifestivalen igår. Asså, en fråga bara. Vad fan var det där? Det var ju tragiskt så dåligt som det var.
Innan melodifestivalen drog igång så bestämde jag, Andrea och Veronika lite oseriöst att vi skulle hejja på någon genom hela melodifestivalen men det skulle inte direkt vara någon som vi tyckte om. Jag sa att jag skulle hejja på Måns. Jag hatar Måns. Igår var det Måns bidrag som var det bästa. Förstår ni då hur dåligt jag tyckte det var? Helt sjukt.

Det enda positiva är väl att från och med nu kan det ju inte bli sämre iallafall. Alltid nått.


Nu ska jag sitta och glo till Skins börjar.


mors.

Hästarna

Här är två bilder från idag och igår på mina älsklingar =D

Victor

Victor

Bosse

o Star Boy, som till vardags kallas för Bosse =D

rubrik4

Läste ut "Män som hatar kvinnor". Fan vad bra den var. Kunde inte lägga ifrån mig boken alls. Sjukt bra. Ska nog vänta ett tag innan jag börjar läsa nummer 2, kan ta med den till Uppsala när jag ska vara ensammen.


Tog massor med kort på ponnisarna igår och idag. Så fina dom är. Har inte lägga in bilderna på datorn än, men ska göra det så lägger jag upp några bilder här på bloggen sen.


Ska nog ut i skogen med mor, far och hund om en stund.


See you later.

Fredag

Kom hem för typ en timme sen. Sov hos Madde.

Red på Bosse bus igår och det gick så jävla bra. han var hur fin som helst och ett tag så kunde jag packa ihop honom jätte mycket så galoppen var jätte samlad och fin. Det kändes hur coolt som helst.
Nu är det iofs enbart hästnördar som förstår vad jag menar.

Hade tänkt att åka ner o ta massa kort på djuren men jag hade hoppats på att det skulle vara lite finare väder. Men det blir nog en foto.stund iaf. Jag har alldeles för ågra bilder på mina bebisar.


SKa åka och jobba sen idag. 15.00-20.30. Jag som känner mig hur seg som helst nu, kommer ju fan vara död då.


Nu ska jag gå och plugga ett tag. Eller börja läsa "Män som hatar kvinnor". Jag måste ju ha läst ut den tills den börjar gå på bion.


mors.


Pluggish

Ska snart bege mig till skolan. Ska sitta och plugga lite inför tentan med Sandra och Peter.

Har precis upptäckt att vi kommer ha insane mycket att läsa till den tredje delkursen. Det var fan hur mycket som helst. Men iofs så var det rätt många titlar som jag vill läsa, så det kanske inte blir så jobbigt.


Har vart duktigt och diskat nu på morgonen. Försöker plocka ihop allt nu, kommer inte hinna det i eftermiddag eftersom jag måste ta 4-tåget hem. Jag ska få åka hem till mina små ponnisar. Längtade jätte mycket efter hästarna igår så det ska bli rätt skönt att åka hem i några dagar.


Nej, nu ska jag fortsätta plocka ihop allt och sen trotsa alla natrulagar och cykla till skolan. Det är liksom isgata typ hela vägen. Hade det vart slät is hade det fungerat men nu är det ju alldeles buckligt så det är helt livsfarligt att cykla. Menmen, jag måste ju ta mig till skolan ^^


mors.

vad som gör en eftermiddag/kväll

badkar fyllt med massa jätte varmt vatten + en kopp jordgubb/havtorn-the +Lasse Winnerbäck.

Fan, kan det bli bättre?

Det behövdes den här eftermiddagen när det inte riktigt har gått som planerat.

schessie

Fan också. Nu vart det inge bra alls.

satan.

onsdag

Har typ precis kommit hem från skolan. Basgruppsmöte innan med en vääldigt nyttig frukost, semla. Sjukt gott.


Nu har vi bokat resa! Den 16 maj, kl 06.00 (!!!!!!!!!) åker vi till Mallorca. Ska bli så jävla underbart att få åka dit igen. Vi ska inte göra nått alls överhuvudtaget, enbart chilla ^^
Det enda som är lite jobbigt är att planet går kl 6 på morgonen från Arlanda. Man ska vara där typ 1-1,5 timme innan. Det tar väl en cirkus 2 timmar att åka till Arlanda. Fyy fan vad tidigt det blir. Vaddå gå och lägga sig? Men o andra sidan så vart det inte så mycket sömn när vi åkte förra året heller. För er som inte vet så fick jag en resa till Mallorca i studentpresent och planet gick halv 8 på morgonen lördag 14 juni. Jag tog studenten fredag 13 juni. Vi skulle åka till Arlanda vid halv 5 så vi skulle behöva kliva upp vid 4. Kl 03.00 kom jag hem från studentfesten och gick väl och la mig typ 10 över. Så jag sov i 50 minuter. Kan ju säga att jag sov som en gris på planet, vilket bara är bra eftersom jag hatar att flyga. Så jag lär väl vara däckad den här flygresan också.
Här är stranden vi var på förra året.
mallis

Är ni avundsjuka nu?


Förresten, är det nån som vill följa med på Salem Al Fakir på Katalin här i Uppsala den 17 april? (jag tror det är den 17)
Han är ju så bra.


mors

Ngt seg uppdatering

Ja, jag vet, det har vart en tragiskt seg uppdatering den här helgen.


I Söndags var jag med Madde på häst-tävling hela dagen. Kom hem vid halv 7-snåret och då hade jag självklart missat tåget till Uppsala. Det enda positiva var väl att jag fick se Skins, som var hysteriskt bra.

Däremot igår så vaknade jag och hade helt sjukt ont i magen. Kunde inte äta nått, röra på mig för då gjorde det så ont att jag trodde jag skulle dö eller nått. Så jag vart hemma på landet istället för att åka till Uppsala. Ska åka upp idag sen istället.


Nu ska jag däremot åka ner till stallet och mata vild-djuren.


mors.

Bolt Superhunden

Igår bar det av till Heron City. Superhunden Bolt var det. Den var as bra. jag älskar alla pixars filmer. Dom är helt underbara. Hamstern var helt klart bäst i den här filmen. Det roliga är att mina hamstrar här hemma beter sig typ på exakt samma sätt, jaa kanske inte lika psykotiska som denna men sättet när dom tex springer runt i bollen. Jag satt fan och skratta så jag grät.

jag lyckades också, med hjälp av Hulda, parkera sjukt snyggt. Hade viss ångest över att behöva parkera i parkeringshuset eftersom rutorna är löjligt smala där och det är cirka 3 miljoner bilar men vi lyckades backa in så vackert så på platsen.
Jag är löjligt stolt. Haha.


Jag är trött som en liten hund.


mors

Snö och stress.

Fan, vad jag hatar snö just nu. Kan det inte bara bli vår lite fort. Har precis kommit hem och ser ut som en dränkt katt. Jävligt snygg måste jag säga.


Mina roomies sitter just nu och gör en miniatyr av våran lägenhet i kartong. Dom väntar på tvätten, så varför inte.

Själv stressar jsg runt och försöker komma på vad jag ska ha med mig hem. Tåget går om en timme. Jag har med mig alla böcker som ska läsas, jag har med mig sminket och kläder. Är det nått mer? Hmm.

Grejen är att jag är hungrig som ett jävla djur men har inget direkt att äta här. Får se fall jag hinner köpa nått på tågstation innan tåget går. Annars kommer jag att bli en mycket otrevlig människa.


Aja, ska göra nått vettigt nu istället.


mors.

Jag hjärta Frans Ferdinand

Bäst.


Little miss Sunshine

Jag hittade 2 av 4 böcker. Bajs.


Kommer fan få urinvägsinfektion av min cykelsadel. Hela sadeln är som en isklump, jätte mysigt att cykla runt på.


Och min huvudvärk vill inte gå över.

Men wtf

Det vart visst en pubrunda med klasse igår. Hade inte tänkt att gå först, orkade inte, men sen fick jag ett SMS där det stod: Vart är ni nånstans?
Så då traskade jag dit ett tag. Det var kul, allt folk är trevligt och glatt. Orkade inte vara där så länge så jag var hemma igen till halv 12.


Håller på att bli galen här. Det är texter som ska läsas tills på måndag som går att läsa som PDF-filer men jag hittar dom inte. Vet att jag har sett det nånstan men kommer fan inte ihåg vart. Det är sjukt irriterande. Hade nämligen tänkt att försöka hitta dom texterna idag så slipper jag springa runt på stan imorgon. Vill hinna med 2-tåget hem. Satan. Måste hitta Kappan också.

Brott och Straff är utläst iaf. Alltid nått.


Aja, ska sitta här och svära lite för mig själv.


mors.

Jehovas vittnen

Tredje gången. Tredje gången som Jehovas kommer och knackar på. Som vi vet iallafall. Kan ju säga så att jag har vissa svårigheter att hålla mig för skratt när den lilla tanten utanför dörren står och pratar om att jorden kommer förvandlas till ett paradis. Och det känns ju lite oartigt att ställa sig och as garva bara så där. Men nu lyckades jag iallfall få in ett : Jag är inte intresserasd, jag har min egen livsfilosofi.
Som tur var vart tanten inte arg och hotatde att skicka djävulen på mig eller nått.

Aj

Mitt huvud gör sjukt ont nu. Har haft jätte svårt att sova. Försökte med Bach och allting men det hjälpte inte. Så är as trött med huvudvärk men jag vill inte gå och lägga mig och sova nu för då kommer jag inte kunna sova ikväll igen. Ska försöka kliva upp någorlunda tidigt imorrn, typ 10. Då hinner jag läsa Brott och Straff och spring runt på stan och leta efter Kappan.


Hittade en dikt som vi skulle läst tills idag som var jätte fin. Il Pleure Dans Mon Coeur. Varför lärde jag mig aldrig franska ordentligt för? Vill verkligen kunna prata franska, det är ju så fint. Men men, det får bli ett framtids-projekt.


MSN fungerar nu iaf. O det är ju bra.


mors.

msn

Varför fungerar det inte att logga in på MSN? Irriterande som fan.


Har läst allt som ska läsas tills imorgon, det enda jag har kvar är att jämföra lite grann, bland annat Stagnelius och Baudelaire. Kuljul, jag känner mig som en pucko. Sen måste jag läsa klart dagens kvot från Brott och Straff. Så jag ska bädda ner mig i sängen men alla mina böcker och papper.

Med en kanna vatten brevid mig eller nått, jag är törstig som en djur.


mors.

Kenny Starfighter

Haha, det är ju fan underbart. Det är Kenny Starfighter på Barnkanalen!

Lycka!

sjuk?

Usch, det känns som om jag håller på att få feber eller nått. Har bajs-ont i huvudet och fryser. Har ingen större lust att bli sjuk nu.

I am stupid

Här sitter jag och undrar varför jag inte får några pengar från CSN. Pucko. Det kan vara bra ifall man fyller i blanketten om att jag pluggar den här terminen också och skickar in den. Kanske skulle underlätta eller nått. Så jag får gå och posta den sen.


Min telefon fungerar nu igen. Jag kan ringa till folk och dom kan ringa till mig! Yeey.


mors.

hmm?

Det är ett jävla liv här utanför lägenheterna. Det står massa folk och tjoar. Har ingen aning om vad det är och jag håller på att dö av nyfikenhet. Man ser ju inget från fönstret, dom står för långt bort... Shoot.

Saublar

Fan också, min telefon har blivit störd. Det står bara "Endast nödsamtal"¨på displayen hela tiden. Så jag kan inte ringa nånstans och förmodligen kan ingen ringa mig. Jävlar. Det känns ju verkligen bra.


Råkade somna förut och vakna typ nu. Drömde mycket obehagligt att Star Boy blev stulen och att tjuvarna inte tog med sig Victor men misshandlade honom ist. Inte kul alls. Dom är ju mina små bebisar.


kanske ska äta middag nångång? Jag orkar inte göra iordning nått. Börjar utveckla en skaplig huvudverk. Jippie!


mors. 

Den vackra utsikten i Uppsala

Jag kunde somna tillslut. Vid halv 4. Så man känner sig ju lite seg just nu.


Ulf ringde och väckte mig imorse. Jag har ingen aning om vem Ulf är men han ringde. Och det var ju iofs lika bra eftersom jag hade lyckats sätta min väckarklocka på ringning en timme senare, kvart över 9 istället för kvart över 8.

Inte fan gick det att cykla till skolan idag heller, halva vägen var det bara blankis, något jag upptäckte igår när jag gick hem från tåget (höll på att halka omkull typ 1378 grr.). Så det fick bli buss till skolan och sen en promenad hem. Faktiskt riktigt skönt att gå hem. As fint väder här nu. VIsserligen rätt kallt men solen lyser och allt är väldigt fint. 
Här är en bild som demonstrerar hur fint det är i Uppsala
uppsala
 Vackert, inte sant?


Nu rockar jag loss till Franz Ferdinand. 


mors. 

fan också

Jag är inte ett dugg trött. Det känns som om man kommer dygna nu. Eller somna framåt halv 6, 6 snåret. Kuljul.


Uppsala igen.

Det har inte blivit så mycket blogginlägg under helgen. Inga alls rättaresagt, men jag har liksom inte vart på rätt humör så det hade ine blivit någe bra alls så då är det lika bra att skita i det.


Är tillbaka i Uppsala nu. Själv. Igen. Men halva styrkan av lägenhets-kompisarna kommer imorgon ikväll. Jag kommer nog fan göra vågen.

SItter och glor på en Beck-film som jag förmodligen sett cirka 5 gånger innan. Men, som med alla Beck-filmer, så kommer jag inte ihåg hur det slutar så det kommer ju iallafall som en överasking.


Har läst ur Madame Bovary nu också. Den var lite så där. Varken bra eller dåligt. Men det tog väldigt lång tid att läsa den, av nån anledning.


Nu ska jag kollar klart på filmen. 
 
mors

RSS 2.0