Halloween

Målar om naglarna. Kan ju inte ha röda naglar på Halloween heller, svart ska det vara. Ska klä ut mig till häxa ikväll. Oh, juste! Måste ju fixa en häxhatt! Jag kan ju inte gå runt och vara häxa utan hatt. Hade dock tänkt mig en väldigt liten hatt so jag ska sätta fast med en hårnål. Borde kunna göra en av papper.

Satt väldigt länge igårkväll och försökte hitta en låt. Det är bara det att jag kommer inte ihåg vad låten heter, vad hon som sjunger heter. Den enda jag kommer ihåg är melodin till halva refrängen och lite av hur videon ser ut. Det hjälpte inte mig ett dugg. Skapligt irriterande.

Nu sitter jag och lyssnar på Pete Yorn och Scarlett Johanssons album Break Up samt funderar på ifall jag borde åka ner till stallet.
Jag tror det vaa. Kusarna vill nog komma in snart, de är inte så pigga på att vara ute när det är mörkt ute.

Naturfotograf...

Jag åkte med mammi och mormor ner till landet. Den här gången kom jag ihåg att ta med mig kameran ner så jag kunde leva ut min obefintliga estetsida. Den måste få titta fram lite då och då.

Här är ett litet prov på mina fotoskills...





O här är ett till från förra helgen. Jag har fastnat i någotslags träd... jag vet inte vad... men något är det iallafall som gör att jag vill fota träd hela tiden. Och måla träd. Det ska jag göra i helgen.




Fan, nu vart jag jättesugen på cola.

Förresten, nu har jag pingpongat in tentan. *klapp på huvudet*
Ibland är jag jävla bra, tycker jag.

I pluggande tider...

... så kom jag på att jag borde blogga. Jag får ryck lite då och då när jag tänker: Fan, jag borde blogga. Men så glömmer jag bort det. Eller så orkar jag inte starta datorn. Så nu ska jag, för 54893e gången, försöka få ihop en vettig blogg.
Nu låter det som om jag tycker det är fruktansvärt tråkigt att blogga, och att jag tvingar mig till det, men så är inte fallet. Jag tycker det är kul, och jag går runt för jämnan och tänker: Oh, det här borde jag skriva om! (normalt? nörd?) (svar:nej, ja).
Så igår slog det mig. Nu jävlar ska jag blogga. Sen glömde jag bort det igen...
Men se nu på fan, här sitter jag!

Jaa, nu är det ju så att det är hemtenta-tider. Jag är väldigt snart klar, vilket oroar mig mycket. Det ska ju inte lämnas in förän ikväll. Och jag vart typ klar igår. Jag ställer mig då frågan Vad Har Jag Gjort Fel? Eller är det så enkelt att jag för engångsskull har vart lite diciplinerad och faktiskt pluggat? Varför har jag inte provat på det tidigare?
Måste ju då säga att jag är väldigt stolt över mig själv som faktiskt har pluggat i denna värld infekterad av bloggar och facebook. (Fan vad jag hatar den sidan...)

Nu ska jag fortsätta skriva om hur man på bästa sätt löser konflikter.

Fääärdig!

Jag tror fan jag är klar med minirapporten!
Och den ska inte lämnas in förän senast 23.59 imorgon!
Hur coolt är inte det?
Jag har nog aldrig vart ute i så här god tid innan, bonuspoäng heelt klart.
Jaa, jag har visst en PM som ska in samma tid imorrn med.
Som jag visst inte riktigt har börjat med än...
Men va fan, nått ska jag väl ha o göra imorrn?
Jag kan ju inte bara slappa heller.

Nu ska jag fira det hela med att gå och sova, är så jävla trött att jag knappt kan sitta upp.
Antingen det, eller kolla lite mer på Gilmore.
Det är ju nästan samma sak...


mors.

RSS 2.0