Oh,

Nu har jag fan vart bra.
Har dammsugit hela lägenheten, torkat av alla hyllor i mitt "rum", eller min hörna, så nu är det jätte fint och mysigt där. Jag har diskat, gått ut med soporna och alla pizza kartonger, mjölkpaket, äggkartonger osv. Nästa steg är att plocka in disken i skåpen, torka av diskbänken och torka av spisen.

Fy fan vad jag är bra. Allt detta till tonerna av Franz Ferdinand. That's good shit.


Har kommit fram till att jag har sjukt dålig hörsel. Vid seminariumet idag hamnade vi längst bak. Jag hörde vad läraren sa men när någon annan hade nått inlägg hörde jag inte ett skit. Och det är ju lite tråkigt när en stor del av litteraturvetenskapen är att disskutera texterna.
Jag disskuterar förvisso inte ett dugg, jag är bara åhörare. Trivs fan så mycket bättre med det än att behöva sitta och snacka massa puckat inför vissa personer. Inga namn här inte.


Paarty, party ikväll. Det ska bli sköj. Och träffa Elina som jag inte sett sen studenten. Ja, förutom den gången jag och Veronika sprang på henne på H&M, men det räknas inte.


Nej, nej, plikten kallar. Ifall det hade vart 1800-talet. Jag har en spis att rengöra.


mors.

Yeeey =D

franzferdinand

I am a happy camper =D

=D

Idag får jag åka hem!


Underbart...

asså,

filmen var ju varken bra eller dålig. Har liksom lite svårt att bestämma mig. Jag trodde den skulle vara mycket töntigare än vad den var.

O fan, efter typ halva filmen vart det så twisted, jag fattade inget alls.

Wierdo...

snygg granne perhaps?

Hm. Det bor en mycket, mycket snygg kille i närheten av tvättstugan. Och efter lite funderingar nu kom jag på att han borde bo i nån av lägenheterna mitt emot på våran baksida. Med tanke på vilket håll han kom ifrån när jag mötte honom.
Det vore ju trevligt ifall vi hade en sån snygg granne.

Lyckades med att erövra en tvättmaskin så nu har jag vart duktig och tvättat. Skulle egentligen behöva tvätta en tvätt till men orkar inte det. Förresten så kan jag inte ha hur mycket tvätt hängandes på tork i  lägenheten heller. Alla torktumlare var nämligen upptagna. Suck

Hade tänkt att jag skulle dammsuga lägenheten idag. Eller rättare sagt, jag har tänkt det de senaste 4 dagarna men har fortfarande inte kommit nånstans på den punkten. Får göra det imorgon istället.  


Middag ikväll blir bakad potatis med skagenröra samt en grönsaks mix bestående av gurka, tomat, paprika och babyspenat. En film vart det också, Wanted. Den är förmodligen svindålig men James McAvoy är med och han är ju så snygg så det är nästan värt att se den bara för det.
Nej, jag är inte alls ytlig.
Har nästan kollar klart på Jane Eyre också. Filmen är väldigt bra, men inte lika bra som boken. I filmen så missar man hennes tankegångar kring allt och det är lite synd. Men annars så är den gräjt.


Nu ska jag fortsätta läsa Mme Bovary. Den boken jag har lånat luktar hur mycket cigarettrök som helst. Det är nästan så att man blir illamående.


Sen kanske man ska ställa sig på span i vardagsrumsfönstret och glo på lägenheterna på andra sidan...


mors.

men gaash

Hade tänkt att jag skulle vara lite duktig och gå och tvätta så här mitt på dagen. Klart som fan att varenda tvättmaskin är upptagen! Alla 9! Jag kunde väl fått en iallafall? Så nu är jag irriterad.

Dessutom sitter jag och är bedårande vacker med en bomullstuss i näsen efterom jag helt utan anledning började blöda näsblod. Varför då, liksom? Jag börjar alltid blösa näsblod när jag är sjäv också. Fan, det är så obehagligt att blöda näsblod.


Aja, jag har iallafall läst ut Papa Goriot. Alltid nått. Nu ska jag försöka plöja Madame Bovary. Men jag orkar inte! Man hinner ju inte uppskatta boken när man bara plöjer. Men förmodligen så behöver jag inte läsa ut den tills imorgon eftersom måndagens seminarium också ska handla om Madame Bovary. Kanske bara ska läsa hälften då. 


Film. Vad hyra? Finns det några bra filmer man kan se?  Jag har noll idéer.


Nu ska jag gå och äta muffins och kolla klart på Jane Eyre. Madame Bovary, jag skiter i dig just nu.


mors.

Shiet

Fy faan vad jag har tråkigt. Det finns inget att göra alls. Jag borde läsa, men boken är ju inte direkt strålande bra. Har typ hälften kvar.


Har egentligen inget att skriva heller så det är ju lika bra att jag avslutar det här inlägget.


Eller, en grej bara. Snart får jag Franz Ferdinands nya skiva! Beställde den idag. LYCKA!


mors.

badet

Har legat i badet i en timme och läst. Rälly najs. Fast det vart kallt sen.


Nu: laga mat (burk-köttfärssås och snabb makaroner - jag är student för fan.)
Sen: Glo på Skins, ifall skiten kan ladda nån gång.
Efter det: Ev. kolla på Jane Eyre på youtube.
Till sist: Försöka läsa ut Papa Goirot.


Där har ni min kväll.


over and out


en parantes

Asså, det är jätte gott med djupfrysta muffins men det är ett rent helvete att få bort pappret. bara så ni vet.


short-turn-memory-lost

Jag kom på nått jätte bra att blogga om, men nu har jag glömt bort vad det var. Det enda som jag kommer ihåg var att det var argt och feministikst. Sen är det tomt.


Förmodligen så har det nått att göra med dagens seminarium, vilket då som sagt handlade om Jane Eyre. Jag var duktigt och prata på om nått som förmodligen lät vettigt eftersom jag fick medhåll lite här och var runt om i klassrummet. Klapp på huvudet till mig.



Hade tänkt att hyra film idag, men hittade ingen som verkade bra nog. Några förslag? Hade först tänkt att se "Enternal sunshine of a spotless mind" för den säger alla är jätte bra osv. Det finns dock ett problem. Som är rätt stor. Jim Carrey. Jag hatar honom. Han är vidrig. Det plus, Kirsten Dunst som jag inte heller tycker om, inte efter jag såg "Mona-Lisas leende". Så det vart inte den filmen, hur bra folk än säger att den är. Kirsten Dunst klarar jag av, men jag vägrar Jim Carrey.


Nu ska jag läsa lite grann, som omväxlings skull. Har två romaner att läsa ut tills på fredag. Yeey!


mors.


uuoääh

Fy fan vad jag är trött. Jag orkar inte gå till skolan.
Idag blir det dusskution av Jane Eyre, en av de bästa böckerna någonsin. Så det kanske kommer bli lite kul. Eller?


Har intagit en mycket bra och nyttig frukost. 1 rostad macka, 1 glas juice samt 1 muffin. Så jag kanske inte håller på att förvandlas till en spidare trots allt.


Fan, nu ska jag kissa och sen cykla till skolan.


mors.

AAHH!

Skit dator!

La upp en bild på mina muffins men den kom inte med så den får ett helt eget inlägg.muffins

Här är dom! Vackert vackert.

rubrik3

Aah, jag var jätte duktigt.


Oh shit! NU höll jag på att skita ner mig. Nån kom och lämna post, förmodligen kommunst propaganda som vanligt, och jag blir alltid lika jävla rädd när det börjar skrammla vid dörren. Herreguud. Jag är ju fan labil.


Jaa, det jag skulle säga innan min nära-döden-upplevelse var att jag har vart väldigt duktig idag. Var ju och simmade förut idag. 1 km vart det. Jag är stolt över mig själv. Att jag var helt slut i armarna efter behöver vi inte bry oss så mycket om. Det är faktiskt riktigt skönt att gå och simma.


Var och tog kort till körkortet sen. Varför blir jag ALLTID misslyckad på sånna kort? MItt passkort ser förjävligt ut, ser helt nerdrogad ut, typ som om jag har tagit herion eller nått. Sen är det kortet på leget där det är tvärtom, jag ser helt upp-speedad ut, snarare då extacy missbrukare. Det här kortet ser jag iaf inte ut som en issbrukare, utan bara korkad.
Inte så kul det heller.


Bakade muffins förut också. Gjorde kladdkaks muffins med dumle i. Dom smakar väldigt gott. ser dock inte riktigt ut som jag hade tänkt mig, dom flöt ut lite grann, typ.


Nu, middag. Lax, potatis och pluppsås.


Mors.

morgon

Har ätit nyttig frukost, fil och juice. Och sitter och kollar på Morgonsoffan eller nått.


Hade faktiskt tänkt att vara riktigt duktig idag. Ska cykla ner till stan och gå och simma, Fan, det är ju nästan så att jag känner mig som en spidare. Illa, illa.

Aja, ska samla ihop mina pinaler nu.


mors.

rubrik2

Det vart plättar till middag istället. Mycket gott.


Har suttit och glott på Gilmore Girls hela kvällen. Har bara 2 avsnitt kvar av säsong 4 och irriterande nog så har Hulda säsong 5 och så tog jag hem säsong 6 för att byta till mig 5:an. Men, va fan, jag ska inte klaga, jag har ju hur mycket att läsa som helst, så jag har ju egentligen inte tid att kolla på Gilmore. 


Hittade en leverfläck på benet som jag inte vet ifall jag har haft där förut. 
Borde jag freaka ur? 


Nu ropar min vän Fjodor att jag ska komma och läsa. Kuuul. 


Godnatt. 

Trötter

Shit. Skulle gå och vila en stund när jag kom hem för hade så ont i magen. Det var väl runt 1, halv 2 snåret. Jag vakna nu av att mamma ringde. Vaknade och tänkte: Fan, jag vill inte gå upp. Skulle väl inte till skola idag.

Trodde det var tisdag så jag fatta inte varför jag hade ställt klockan. Sen kom jag på att det visst inte var Tisdag än.


Jag är all by myself just nu. Alla mina vänner har åkt hem så jag ska vara så  själv man bara kan bli hela veckan lång. Tycker faktiskt lite synd om mig. Jag kommer också bli lite lätt paraniod, förmodligen, runt läggdags. Väggarna i vårna lägenhet knakar alltid extra mycket när man är själv, och det är ju lite obehagligt.

Fan, vad jag aldrig skulle kunna bo själva. Förutom den biten att jag skulle vara en mycket psykiskt nedbruten varelse skulle jag nog också tråkas ut till döds.
Jag tycker det är så segt att inte ha någon att prata med. Så imorgon, när jag inte ska till skolan, kommer jag väl klättra på väggarna. På Torsdag, nästa "lediga" (jag sätter inom situations tecken för jag är knappast ledigt med all den läsning jag har att se fram emot.) dag kommer jag nog trycka ansiktet mot brevinkastet för att dra in brevbäraren i en trevlig disskution. Han kommer bli rädd (förståeligt) och ringa psyk så kommer jag få sitta där med tvångströja.

Nej, så långt behöver det kanske inte gå. Jag kan ju glo på film, så har jag ju iaf nånting att göra. Men det är lika bra att förutse värsta tänkbara sinario (stavas?) så kan jag iaf vara säker på att hur det n blir så kunde det alltid varait värre, och det är ju som en lite tröst i alla fall.


Jag har no idéer till middag ikväll. Jag orkar inte gå och handla för jag HATAR allt jävla snö-slask. Det är vidrigt. Så det får bli nånting vi redan har hemma. HA! Det känns som om kylskåpet kommer eka när jag öppnar det i jakt på mat. Vi  har massa konstigheter i kylskåpet, men fan ingen mat.

Jag får koka pasta helt enkelt.

Mmm, tasty.

rubrik.

Har åkt en vända till Nyköping och tillbaka så här mitt på dagen. Det var hopptävlingar och Cessi skulle rida så jag åkte dit en sväng och glodde. Fy faan vad det var kallt. Trodde helt seriöst att mina lår skulle förfrysa eller nått. Men det gick bra för Cessi iaf. Hulda var också där men hon skulle starta så tidigt så hennes rundor såg jag inte.


Det här kommer fan inte bli ett långt inlägg för jag hittar inte tangenterna när jag skriver vilket är otroligt frustrerande. Så jag ger upp för det här inlägget.


mors.

herrejävlar.

Har precis vart hemma hos Madde med massa folk. Eller massa och massa, Verro, Cessi, Sandra och Hulda. Och jag o Madde förstås. Vi skulle spela Idol-spelet med kareoke (stavas det så?) men uppenbarligen så var det nån där uppe som inte ville att vi skulle göra det. Eller så var det grannen som hade smitt planer att förstöra allt för oss.

Det hela började med att vi inte hitta någon TV som vi kunde sätta in alla sladda i. Kan ju tilläggas då att hemma i Maddes vardagsrum så finns det 4 TV-apparater. Ingen av dem fungerade. Så jag och Madde åkte hem till mig för att hämta en såndär extra-skart ifall nån fattar vad jag menar. Vi kom tillbaka och upptäckte att det bara fanns ett skart-utagi varje TV-apparat. Efter mycket om och men hittade vi på TVs framsida sladd-utag så det löste sig.
Nästa problem var DVDn. Den ville inte starta och när den till slut gjorde det så hackade skiva som satan. Jag o Sandra sprang då upp på hennes rum för att kolla om skivan fungerade i hennes DVD, vilket den gjorde. Så vi plockade med oss den DVDn ner, med skivan som fortfarande satt i, och började dra om alla sladdar. "Skrammel" sa det då när vi råkade vinkla DVD bakåt så skivan trillade av skivhållaren och låg lös innuti själva DVD spelaren. Det vart ett jävla projekt att få fram skivan igen, tog runt 25 minuter eller nått. Vi satt där mitt på vardagsrums golvet och skaka på DVDn som galningar och till slut fick vi fram den.
Äntligen så fungera TVn, skivan och DVDn. Var det nått mer som kunde gå fel nu? Självklart! Micken fungerade inte alls så det sluta med att vi fick ge upp. Vi ringde efter expert-hjälp (Maddes bror) för att få igång micken men det funka inte. Efter att ha försökt få igång det där jävla spelat i över en timme så sket det sig iallafall.  
Och glömde säga att innan vi ens hade börjat med TV problemen fick vi springa runt i hela jävla huset för att leta efter skivan som var mysteriskt borta.

Det går så jäävla bra för oss.

Vi ska försöka igen nästa helg. Hoppas faan att skiten fungerar då.


Godnatt, gott folk, nu ska jag sova.

Fint väder det var då...

Hade precis täknt att gå ut med hunden. Kanske inte. Det regnar som faan. Kuljul. Jag måste åka ner och ta in mina stackars ponnisar också. Så att dom inte blir alldeles genom-blöta. Dock är hunden nu väldigt uttråkad oh tycker att vi ska ut och leka eller nått. Jag försöker uppmärksamma honom om det ohyggliga vädert utanför fönstert men han verkar inte fatta. Jag sitter här och pekar ut och säger högt och tydligt "Regn." Han tittar på mig och tycks säga "Leka?" och hoppfullheten lyser ur ögonen. Han är inte vidare smart, min hund.


Ute-kvällen igår vart helt okej. Ett tag spelade dom riktigt bra musik. Massa techno och sån bra skit. Hade det bara vart lite mer folk så att det hade vart jätte packat så hade det vart perfekt. Kanske flytta allt till en större lokal. Då fan hade vi haft en rave-fest och det hade ju vart förjävla roligt. Tycker jag iallafall. Verro såg inte ut att uppskatta musiken lika mycket som jag. 


Fan, nu måste jag ut och valla på hunden. Han ligger snart i mitt knä för att han har så tråkigt. 
Så jag ska väl ut och rääsa med korvkiosken (mammas Atos) ner till stallet med hund så får han springa runt där som en galning. 


Mors. 

Partyyyy

Jahapp, då vart det ute-gång ikväll. jag fick tag på människorna jag skulle ha tag på. Till slut lyft hon på luren och vi lyckades bestämma att Hamnmagasinet i Södertälje var ett trevligt ställe att besöka.
Det hela blir en nykter tillställning för min del, då jag är chaufför för kvällen, men det gör inte mig nått för jag vill mest ut och shake some ass. Låter väl bra.

Sitter nu hemma hos Verro och Cessi, det är Cessi's dator jag har tagit över. Moahaha. Verro är seg som en liten hund. Det händer inget aaalls. Aja, jag får väl slå henne lite så kanske det blir lite fart på henne.


Nej, nu ska jag göra mig vacker.


Over and Out.

Hemma Västerljung

Nu har jag landat hemma i Västerljung. Försöker få tag på mina vänner och bekanta för att utröna kvällens planer, men tyvärr verkar det som om ingen vill prata med mig.
Asså, jag har dragit det här förr men det tåls att sägas igen: Vad fan ska folk med mobiler till ifall de iaf inte tänker svara i dem? Det finns nog inget som är så irriterande som när folk inte svarar i telefonen. I-lands problem, jag vet, men endå. Det är verkligen mega irriterande.

Det är ruggigt kallt här hemma. Känner mig som en liten tomte när jag sitter invirad i 3 meter halsduk samt en väldigt tjock tröja. Kanske borde göra nått åt saken, typ elda men jag är så dålig på det. jag dödar bara den elden som redan finns. Det är liksom rätt dumt när man sitter och fryser så man nästan hackar tänder.


Nej, fan. det här duger inte. Nu ska jag terror-ringa tills nån lyfter på luren.

mors!

Fredag

Varför är det alltid så svårt att komma på rubriker? Jag kommer aldrif på något vettigt. "Fredag". Hur kul är detpå en skala?

Har precis kommit hem från skolan. Hade ett intressant seminarium om bland annat Almqvist och sen engelsk lyrik. Den dikten vi skulle  analysera mest var jätte bra, dock kan jag inte lägga upp den här för den var så sjukt lång. Däremot så får ni en annan dikt som också var väldigt bra.

"I wandered as a lonely cloude"

I wandered as a lonely cloude
That floats on high o'er vales and hills,
When all at once I saw a crowd,
A host, of golden daffodils;
Beside the lake, beneath the trees,
Fluttering and dancing in the breeze.

Continuous as the stars that shine,
And twinkle on the milky way,
They stretched in never-ending line,
Along the margin of a bay,
Ten thousand saw I at a glance,
Tossing their heads in sprightly dance

The waves beside them danced; but they
Out-did the sparkling wavwes in glee:
A poet could not  but be gay,
In such a jocund company:
I gazed-and-gazed-but little tought
What wealth the snow to me had brought:

For oft, when on my couch I lie
In vacant or in pensive mood,
They flash upon that inward eye
Witch is the bliss of solitude;
And then my heart with pleasure fills,
And dances with the daffodils.

Jag tycker den är jätte fin. Jag är en litteratur-nörd.

Har dessutom inhandlat ännu mer böcker. Hela mitt studiebidrag kommer gå åt att köpa en massa böcker.
Det käns som om det är galet mycket vi ska läsa nu. Jane Eyre tills på onsdag. Madame Bovary och Papa Goriot tills om en vecka. Brott och Straff och Kappan tills om två veckor. Och där emellan en massa lyrik.

Och nu ska jag gå och packa lite grann för att sen börja läsa Brott och Straff.

Mors.


Jag sa ju det.

Jag sa ju att Kroatien skulle vinna.

Handboll. Igen.

Sitter och kollar på handboll igen, Sverige - Kroatien den här gången. Jag tror liksom inte att det kommer bli en svensk seger. Undra ifall det är nånslags synd att säga så?

Men till mer positiva nyheter: Jag har bara 60 sidor kvar i min bok. Det är bra. Sen har jag bara den engelska 1800-tals lyriken kvar.
Jag vet att ni alla vill byta plats med mig. Mitt liv är så otroligt händelserikt och intressant just nu. I knoow.

Usch. Ska börja halv 9 imorgon. Det betyder att jag måste kliva upp kl 7. Det uppskattar jag INTE! Fy fan.

Aja, nu ska vi se när Sverige får stryk.

Au Revoir.

boring

Jag orkar inte läsa. Så istället sitter jag och tar kort på mig själv. Fan så mycket roligare. Försöker faktiskt ta ett kort på mitt nya huvud som iaf ser någolunda normalt ut. Det går sisådär.

Aja, den här ser mer normal ut en resten iaf.

moi


Ahh! Jag kunde lägga upp en bild! Jag känner mig som ett data-geni just nu!

Hemma igen.

Nu har jag kommit hem från stan igen och är skit-snygg i håret. Bild kommer så snart som möjligt. Ska bara redan ut vissa tekniska svårigheter.

Jag har dessutom hittat alla böcker jag ska hitta, både Almqkist och Dostovjeskij. Vågen för mig. Hittade dessutom yttligare en bok som jag köpte, Simone de Beauvoirs "Det andra könet". Jippiie. Den har jag velat läsa väldigt länge. Men när jag ska ha tid att läsa den vet jag inte rikigt, eftersom jag har ett ton att läsa till skolan och den här boken står tyvärrr inte med på schemat. Darn.

Nej fan, nu är det lunch, sen ska jag läsa i all oändlighet.

Morgon

Fan, jag vill sova. Det känns som om det är alldeles för tidigt för att vara uppe, men ska infinna mig på en frisörsalong om cirkus en timme så jag får ju skylla mig själv. Typ.

Jag har drömt hur mycket som helst i natt, ocha allt har vart jätte konstigt. Bland annat så drömde jag att jag och några fler vart jagade av nazister. Inga specifika personer, utan bara oidentifierbara nazister. Som alla för övrigt hade flyttat till Västerljung. Västerljung var deras nya högkvarter.  Det hela var mycket obehagligt och jag vakna klockan 5 med kaninpuls.

Nästa dröm kommer jag inte ihåg så mycket av. Bara att jag hade målat av van Goghs tavla Solroserna och att det var olagligt och att jag skulle få ett extremt långt fängelse-straff.


Det känns väldigt förvirrande.


SuperMario

Det här med att vara produktiv sket sig. Förvånande? Inte ett dugg.

Just nu ligger jag på vardagsrums golvet och kollar på Handbolls VM, Sverige vs. Kuwait, samt läser på Wikipedia om Taiwan. Det hela är mycket mycket intressant. Wikipedia is da shit. Det finns många väldigt intressanta artiklar. Ska nog börja läsa om ett land varje dag. Borde inte det bli kul? Det är som sagt Taiwan idag, får hitta nått skojjigt land att läsa om imorrn.

Jag, Andrea och Veronika spelade Nintendo 64 förut. Jävlar, vad jag är dålig. Jag förlorade, stort. Det är nästan tragiskt, så dålig är jag. Jag ch Hulda spelade alltid SuperMario när vi gick på dagis. Jag var lika dålig då som jag är nu. Eller man kanske säger att jag är lika dålig nu som jag var då. Jag har liksom bara en taktik. Det är att bara springa rak fram, så det brukar sluta med att jag dör rätt omgående. Nu var det inte vanliga SuperMario vi spela, utan nått annat som jag aldrig spelat förut, så vi kan ju säga att det var anledningen till att jag förlorade...

Handboll är tråååkigt.

Over and out...

Tredje gången gillt?

Ska man försöka igen med detta bloggande? Det var 8 månader sen jag sist skrev ett inlägg, men tänker att nu är det ju nytt år, o ny plats (iaf de senaste 3 månaderna.)

Sitter här för mig själv i Uppsala, mina roomies är ute på nått bokrelaterat uppdrag, något som jag också borde vara. Har en bok som ska vara utläst tills på fredag, men efter att ha skumma 3 bokaffärer samt 1 bibliotek utan att ha hittat boken har jag gett upp för dagen. My quest ska fortsätta imorgon efter att jag har klippt av mig håret lite grann.

Fy fan, vad sugen jag blev på Kalaspuffar. Nyttigt as hell, men va fan, det är ju så gott. Finns det inte i små förpackningar, som typ russinpacket? Hum hum, det är nått att klura på.

Jag borde egentligen gå och göra nått produktivt, men har liksom inget att göra. Böckerna jag ska läsa finns ju inte. "Drottningens juvelsmycke" är den som jag har jagat i hela Uppsala för att hitta och sen "Brott och Straff" som jag har beställt från bibblan, och den har inte kommit än.  Aja, jag får väl glo på Skins eller Gilmore ist.

Nu kom en roomie hem, Veronika. Så ska vara lite social ett tag.

Mors!


RSS 2.0